Omlet bloggen

Sådan giver du dine kaniner og marsvin mere plads med Zippi

Marsvin i Omlet Zippi løbegård løber ned af Omlet-platforme til marsvin

Små dyr som kaniner og marsvin skal løbe. Hvis der er nok plads, vil din kanin hoppe hen over græsset, og dine marsvin vil “popcorne” på deres legeplads. Men hvis du ikke har bemærket denne adfærd fra dit lille kæledyr, kan det være på tide at tilføje mere plads, så de kan udvise disse naturlige udtryk for glæde.

Ud over den glæde, som træning giver din kanin eller dit marsvin, er det også afgørende for deres helbred. Kaniner har lyst til at løbe, og marsvin skal bevæge deres små ben i løbet af dagen for at undgå at blive farligt overvægtige. En undertrænet kanin kan let kede sig og blive deprimeret, og overvægtige marsvin oplever ledsmerter og stofskifteproblemer.

Hvor meget plads skal min kanin eller mit marsvin have?

Realistisk set er du måske ikke i stand til at tage din kanin med ud at løbe hver dag eller sørge for, at dine marsvin får deres daglige skridt. For at sikre, at de får nok motion, prøv at give dem så meget plads som muligt. Men i modsætning til en hund, kan kaniner og marsvin ikke bare lukkes ud i din baghave for at strække benene.

Et kaninhus af høj kvalitet til kaniner og marsvin med tilhørende løbegård er en af de bedste og nemmeste måder at hjælpe dit lille kæledyr med at få deres daglige skridt. Vores forbundne løbegård kan forlænges med op til 7 meter, hvilket giver din kanin plads til at hoppe rundt og dit marsvin masser af plads til at popcorne. Og med vores robuste nettag, sider og gulve, der hjælper med at forhindre kaniner i at grave sig ud, kan dit lille kæledyr nyde dens tid udenfor trygt og sikkert.

Hvordan kan jeg tilføje mere plads til min kanin eller mit marsvin?

Er du klar til endnu mere plads, eller har du brug for et rum væk fra din kanins eller marsvins hus? Vi har opfundet Zippi løbegårde og legegårde til kaniner og marsvin for at være det ultimative rum for dine kaniner og marsvin. Det samme robuste net, som bruges til vores forbundne løbegårde, gør vores Zippi løbe- og legegårde til et sikkert, trygt og modstandsdygtigt sted for dine små kæledyr at opleve deres verden i.

Vælg mellem en række muligheder, så de passer til både dit kæledyr og rummet. Til kaniner er vores legegårde og løbegårde i dobbelt højde den perfekte højde til at holde livlige kaniner inde, og det valgfri net under gulvet holder gravning på et minimum. Marsvin kan trygt nyde vores løbegård i enkelt højde og legegårde, med eller uden undergulvsnet. Der kan tilføjes tagpaneler og anti-tunnel paneler til både vores enkelt- og dobbelthøjder, for endnu mere sikkerhed.

Du kan fordoble morskaben, som vores løbegård i dobbelthøjde kan byde på, når du tilføjer Zippi-platforme til kaniner og marsvin. Udnyt luftrummet i løbegården, og giv dit kæledyr en platform til at udføre tricks, mødes til måltider eller se dig i øjenhøjde. Både kaniner og marsvin vil føle fordelene ved at “tage trapperne”, når de bruger de skridsikre ramper til at få adgang til vores Zippi-platforme. Efter al den motion giver rummet under Zippi-platformen et skyggefuldt sted at tage en lur efter træning.

Børn udenfor med deres kanin i Omlet Zippi tunnelsystem

Forbind deres rum med et tunnelsystem

Vi stoppede ikke kun ved legegårde og løbegårde – vi opfandt også det ultimative tunnelsystem til både kaniner og marsvin for at opfylde deres naturlige ønsker om at grave. Vores enestående Zippi tunnelsystem til kaniner og marsvin kan fungere som en selvstændig bane, der er sat op til leg, eller forbundet til en bane eller et hus. Design ruter, så dine kaniner eller marsvin kan gå fra deres hus til legegård eller løbegård og se dem nyde at være i deres rette element.

Vores Zippi tunneller er lavet af holdbare materialer, der er fremstillet til at holde, og kan tilpasses med vores intuitive Zippi Tunnel Builder . Skab hjørnestykker, udkigsposter med hø, kryds og mere, når du designer din egen tunnelbane. Og hold din kanin eller dit marsvin på tæerne ved at tilføje eller omkonfigurere Zippi tunnelsystemet til enhver tid.

Andre berigende aktiviteter for kaniner og marsvin

Zippi løbegårde og legegårde giver dig også mulighed for at tilføje endnu mere engagerende aktiviteter til dit kæledyrs rum. Skab en godbidfyldt labyrint til dit marsvin af genbrugte papkasser, eller lav en gravekasse til din kanin med en kattebakke eller papkasse fyldt med godbidder og strimlet papir. Tilføj shelters og legetunneller til kaniner og marsvin til dit kæledyrs hjem for at inkorporere endnu mere sjov i deres indhegning.

Sammen med motion er kosten vigtig for at holde din kanin eller dit marsvin i optimal sundhed. Det er fint at give godbidder af og til, men hovedparten af ​​deres kost bør være timotehø-baserede pellets og fritvalgt timotehø. Du kan også give dem frisk grønt i vores Caddi kanin- og marsvine-godbidsdispenser som kan fastgøre til deres løbegård. Denne hævede godbiddispenser reducerer spild og opmuntrer dine kæledyr til at strække deres krop og sind for at nå deres godbidder.

Omlet og dine små kæledyr

Omlets mål er altid at bringe mennesker og kæledyr tættere på hinanden. Hele vores serie af Zippi-produkter er designet til at fremme naturlig adfærd hos kaniner og marsvin, samtidig med at de bringer nydelse til deres ejere. Zippi kanin- og marsvinplatforme , vores Zippi kanin- og marsvintunnelsystem og Zippi udendørs kanin- og marsvineløbegårde er alt sammen kreativt tilbehør, der lader dig og dine kæledyr opleve deres verden som de aldrig har oplevet den før. Du vil blive overrasket over, hvor glade og komfortable kaniner og marsvin er, når de er i et miljø, som de virkelig nyder.

Pige i udendørs Omlet løbegård holder et marsvin

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *