Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Giv dine kaniner mere plads med Zippi

Kaniner er skabt til at løbe, og de elsker at spæne rundt på græsset, sprinte frem og tilbage og lave store spring i luften. Vilde kaniner løber normalt næsten 5km hver dag, og det er vigtigt at sikre, at din kæledyrskanin også får tilstrækkeligt med motion til at være glad og sund.

Kaniner, der opholder sig i deres kaninbur det meste af dagen, vil hurtigt komme til at kede sig og vil ofte spise for meget, hvilket kan føre til fedme. Overvægtige kaniner vil have svært ved at bevæge sig som de vil og er mere tilbøjelige til at lide af hjerte-kar-sygdomme og ledsmerter. Kaniner der keder sig har også en tendens til at overpleje deres pels og kan derfor få problemer med hårboller.

Du har muligvis ikke mulighed for at give din kanin en 5km løbetur hver dag, men du bør sørge for at den får mindst 3 timer udenfor buret, så den kan strække sine ben, udforske og socialisere. Jo mere plads du kan give dem, desto bedre. Medmindre du har en meget kaninsikker have og hele tiden holder øje med dine kæledyr, er det ikke en god idé at lade dem løbe frit i haven. Kaniner er gode til at finde flugtveje, og vil finde måder at komme igennem selv de sikreste hegn eller låger. Der vil desuden være risiko for angreb fra rovdyr eller at de indtager giftige planter.

En god måde at sikre, at dine kaniner får nok motion, er at have et bur, som er forbundet med en løbegård, som f.eks. et Eglu Go kaninhus, så dit kæledyr kan bevæge sig ind og ud af buret, som det vil. Du kan udvide løbegården for at gøre den større, men nu findes der også en anden måde at give dine kaniner mere plads på.

Omlets Zippi legegårde til kaniner og marsvin består af et smart design, der giver dig og dine børn mulighed for at tilbringe tid sammen med jeres kæledyr, mens de nyder en frisk plet græs i haven. Det valgfrie tag og netunderlag holder kaninerne sikre, hvis du vil holde dem i gården, mens du ikke selv er i nærheden, og antitunnel panelet afholder rovdyr fra at kunne grave sig ind. Gårdene kan let flyttes, når kaninerne er færdige med at trimme græsset på ét område, så er du heller ikke nødt til at have græsslåmaskinen frem hver weekend!

 

Mange mennesker finder det stressende at flytte deres kaniner mellem løbegård og kaninbur. Du vil gerne give din kanin mulighed for at løbe rundt i en gård, men du har nok ikke rigtig lyst til at jagte den rundt i løbegården en halv time hver aften, når det er tid til at komme tilbage i buret. Dette problem kan løses med Zippi tunnelsystemet. Hvis du har besluttet dig for at give dine kaniner mere plads med en ny løbegård, kan du nemt forbinde denne til deres bur og skabe dit eget system, som kaninerne vil elske at løbe i, da det er ligesom de tunnelsystemer, de selv ville have skabt i naturen. Faktum er, at kaniner, der har friheden til at bevæge sig ind og ud af deres bur som de vil, med glæde selv går ind igen, når mørket falder på. Så skal du bare lukke døren, der giver adgang til tunnellerne.

Sørg for at udstyre dine kæledyrs nye indhegning eller legegård med ting, du ved, de vil elske. Du kunne f.eks. give dem et par ekstra gemmesteder? Et område hvor de kan grave? Eller måske et par legesager at gnave i og beskæftige sig med.

Du kan se alle de forskellige versioner af Zippi indhegninger og legegårde på vores hjemmeside, så du kan finde én, der passer perfekt til dig og dine kæledyr!

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *