Omlet bloggen

GRATIS Feldy foderkugler til høns med de første 40 bestillinger af den NYE Caddi

For at fejre lanceringen af vores NYE Caddi godbiddispenser til høns tilføjer vi en pakke af de eksklusive Feldy foderkugler til de første 40 Caddi bestillinger. Anvend blot kampagnekoden CADDI ved checkout for at gøre krav på din pakke foderkugler.

Den NYE Caddi godbiddispenser til hønser den perfekte måde at fodre dine høns friske frugter og grøntsager på. Caddi godbidsdispenseren holder maden væk fra jorden, hvilket er sundere for dine høns, holder deres hønsegård renere, reducerer madspild og holder skadedyr væk. En ekstra fordel er, at dine høns rigtig vil hygge sig med at spise fra den svingende godbidsdispenser, som er både sjov og interaktiv.

Caddi måler hele 20cm fra top til tå og 8cm på tværs. Den er lavet af stærkt svejst stål med en vandtæt regnhætte.

En række hønsefoderkugler er særligt udviklet til Caddi godbidsdispenseren, fyldt med energi og af høj kvalitet. Feldy hønsefoderkugler er perfekte til at placere i godbidsdispenseren for dine høns at hakke løs i og er en nem og praktisk måde at give dine høns kvalitetsfoder. Dette fodertilskud hjælper med at forbedre din floks tilstand, fjerdragter og helbred og er tilsat kalcium til produktion af æggeskaller af højeste kvalitet.

Anvend koden CADDI ved checkout for at se om du har bestilt hurtigt nok til at få en gratis pakke Feldy foderkugler til høns med i din bestilling af Caddi!


Vilkår og betingelser
Gratis pakke med 6stk. Feldy foderkugler fås kun ved bestilling af en Caddi godbiddispenser. Anvend koden CADDI ved checkout. De første 40 bestillinger af en Caddi godbiddispenser verden over modtager en GRATIS pakke foderkugler. Hvis kampagnekoden ikke fungerer, så er de første 40 godbiddispensere allerede bestilt og koden er udløbet. Vi forbeholder os retten til at ændre den gratis pakke. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at annullere tilbuddet til enhver tid.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *