Omlet bloggen

Gratis startpakke med det NYE Maya Nook luksus kattehus

Vi forærer dig en fantastisk startpakke til en værdi af 500kr., når du bestiller det NYE Maya Nook Luxury Indoor Cat House – den perfekte indflyttergave til at fejre din missers nye hjem.

Den GRATIS startpakke indeholder:

For at gøre krav på din gratis startpakke når du køber et nyt Maya Nook kattehus, skal du blot bruge koden MAYA ved checkout.

Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode!

Det NYE Maya Nook kattehus er den ultimative hyggelige seng, hvor din kat kat slappe af og sove i fred og ro. Dette stilfulde møbel ser fantastisk ud i dit hjem, mens det samtidig giver din kat dens helt eget sted. Den integrerede garderobe giver dig en praktisk måde at opbevare alle din kats ting og sager pænt ryddet af vejen, mens de NYE Maya Nook gardiner giver din kat fred til at sove som dem vil. Læs mere om det NYE Maya Nook kattehus her.


Vilkår og betingelser
Gratis startpakke gælder kun med bestillinger af et Maya Nook indendørs kattehus fra d. 1/5/19 indtil midnat d. 9/5/19. Brug rabatkoden MAYA ved checkout for at modtage din GRATIS startpakke. Vi forbeholder os retten til at udskifte gaverne i den gratis startpakke. Gælder kun så længe lager haves. Omlet ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid.

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *