Omlet bloggen

VIND et FORRYGENDE Zippi tunnel- og løbegårdssystem til en værdi af 5000kr. til dit marsvin

Kunne du tænke dig at VINDE det ultimative Zippi tunnel- og løbegårdssystem til dit marsvin?

Denne sommer giver vi én heldig vinder chancen for fuldstændig at transformere deres marsvins legemiljø med et helt forrygende Zippi tunnel system, komplet med legegård, sikker indhegning og andet tilbehør.

For at deltage i denne fantastiske konkurrence skal du blot se videoen herunder og forudse, hvilken Zippi udgang marsvinet vælger: 1, 2, 3 eller 4. Skriv dit svar og din e-mail adresse her for at være med i lodtrækningen.

Konkurrencen slutter til midnat d. 10. juni, så skynd dig!

Vilkår og betingelser

  • Konkurrencen slutter til midnat d. 10. juni 2019. Én heldig vinder bliver tilfældigt udvalgt ud fra alle korrekte svar verden over og får besked tirsdag d. 11. juni. Det rigtige svar bliver også annonceret i næste uge
  • Præmien er et Omlet Zippi system til en værdi af 5000kr. Præmien kan ikke ombyttes og har ingen kontant værdi.
  • Ingen af Omlets konkurrencer eller kampagner er på nogen måde sponsoreret, støttet eller administreret eller forbundet med Facebook, Twitter eller Instagram.
  • Omlets medarbejderes og deres nærmeste familie må ikke deltage i denne konkurrence. Ligeledes må medarbejdere hos Omlets partnere, som evt. er med til at promovere denne konkurrence, heller ikke deltage.
  • For at deltage i konkurrencen skal du indtaste og sende dit svar samt din e-mail adresse på konkurrencesiden her.
  • Ved at deltage i konkurrencen indikerer deltagere at de accepterer og er bundet af disse vilkår og betingelser.
  • Omlet forbeholder sig retten til at trække konkurrencen tilbage til enhver tid. Omlet kan også ændre enhver konkurrence, konkurrence-informationen eller disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel. Enhver ændring bliver offentliggjort enten i konkurrence-informationen eller i disse vilkår og betingelser. Vores beslutning med hensyn til alt, der har at gøre med konkurrencen, er endelig og ikke til diskussion.

This entry was posted in Konkurrencer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *