Omlet bloggen

Aktiviteter, som børn og kæledyr kan lave sammen

En pige, der holder hunds pote, sidder i Omlet Fido Studio hundebur

Vi ved alle, at kæledyr ikke kun er dyr – de er medlemmer af vores familie. Så kæledyrsforældrene, som også er menneskeforældre, kan skabe et endnu stærkere bånd mellem deres børn og deres pelsbørn, ved at involvere dem i spændende aktiviteter, der fremmer latter, glæde og uforglemmelige minder! Gør jer klar til at have det sjovt med denne skattekiste af idéer, der vil sætte fantasien i gang og give endeløse timers underholdning med engagerende aktiviteter for dine børn og kæledyr.

Bag godbidder til dine kæledyr

Mange børn elsker at hjælpe til i køkkenet! Og når de ved, at deres kulinariske indsats vil resultere i noget lækkert at spise til deres favorit familiemedlem, vil de helt sikkert hjælpe til. Bare sørg for, at den opskrift, du vælger til dit kæledyr, er sikker og sund for dem at spise og overhold den regel, der også bruges for børn – slik og godbidder skal nydes i begrænsede mængder.

Har du en hamster i huset? Gå ud i køkkenet og lav nogen lækre hjemmelavede godbidder. Lad dine børn knække æggene og blande bananen for at lave disse hundevenlige pandekager. Den bedste del af denne aktivitet er, at alle medlemmer af familien kan smage godterne.

Find nye lege, du kan lege med din kat

Når katten er ude, vil musene lege. Men når børn og katte er sammen, så er det endnu bedre! De fleste katte elsker at lege, fordi det efterligner deres naturlige instinkter med at angribe og slå til med deres poter. Så før du lader dit barn lege med et kæledyr, skal du sørge for, at dit barn håndterer katten sikkert.

En interaktiv jagtleg med fjer, kattelegetøj, eller tørklæder gør det sjovt for både børn og katte. Vil du tage morskaben udenfor? Lad dine kære små løbe rundt sammen i en trygt indelukket kattegård mens de jagter bobler. Og for de ældre katte, som måske finder jagten for meget, kan du opmuntre dit barn til at strække sig ud sammen med deres yndlingskat på et solidt kradsetræ til katte.

Lær din hund et nyt trick

De siger, at du ikke kan lære en gammel hund nye tricks, men det er simpelthen ikke sandt. Med den rette opmuntring, en smule tålmodighed og masser af kærlighed, kan din hund lære nye ting gennem hele livet. Og hvilken bedre måde for dine børn og hunde at tilbringe noget kvalitetstid sammen på, end med et sjovt nyt trick?

Sommeren er en god tid til at lade dine børn blive involveret i at lære jeres hund, hvordan den henter en pind, eller endda lære den en ny kommando som “sit” og “giv pote”. Sørg for, at dit barn har masser af godbidder til hunde som de kan give hunden som belønning for den nylærte evne. Og fordi nye tricks kræver en masse mental stimulering, så sørg for, at du har en komfortabel og støttende hundeseng hvor din pelsede ven kan hvile sig efter dens hårde arbejde. Når sommeren er forbi, vil dine børn og hund imponere hele familien med alt, hvad de har lært.

Lommepenge

Det er en god måde at lære jeres børn, hvor vigtigt det er at være ansvarlig på, gennem opgaver i huset. Det er også en god måde at lade dit barn tjene nogle penge på. Og at lære værdien af at arbejde i en ung alder vil altid betale sig senere. Så når du vil opmuntre dine børn og kæledyr til at bruge mere tid sammen, og du også har brug for at få udført noget husarbejde, hvorfor ikke få dine børn til at gøre hønsehuset rent for at tjene lidt ekstra lommepenge?

Omlets Eglu hønsehuse er så lette at rengøre, at enhver, der er høj nok til at nå ind og røre ved en høne, vil være i stand til at gøre den pletfri uden problemer. Med en lille smule dyresikkert desinfektionsmiddel og vand, vil dine høns’ hjem være skinnende rent og hygiejniske sundt på ingen tid. Og hvilket barn kan ikke lide at bruge en vandslange? Dette simple job med rengøring og indsamling af æg giver ikke blot dit barn mere interaktion med hønsene, men det giver dig en opgave mindre. Win-win for alle!

Pige i Omlet udendørs løbegård holder marsvin

Hjemmelavet legetøj til kaniner

Når det handler om underholdning for kaniner, kan du regne med Omlet. Men hvis du leder efter aktiviteter til dit barn og en kanin, behøver du ikke søge længere end din egen have. En af de bedste måder at få alle udenfor og have det sjovt på er at gå på skattejagt. Få dine børn til at finde et piletræ, bræk nogle kviste af, og flet dem sammen til en kugle eller en krans. Jeres kaniner vil elske at lege med deres nye legetøj og at nappe i det nærende træ, og dine børn vil føle de har skabt et nyt kaninmesterværk.

Men kaninmorskaben stopper ikke der! Hvis du har et gammelt håndklæde eller et par jeans, som du vil af med, kan du lave en kludedukke til dine kaniner. Få dine børn til at bruge deres kreativitet til at lave noget smukt. Selv at binde en knude i midten af en strimmel stof vil give din kanin timevis af morskab med at rive stoffet i stykker i dens udendørs kaninløbegård. Bare sørg for at fjerne stoffet, før de har ødelagt det helt – din kanin skal nødigt indtage for meget stof.

Byg en forhindringsbane til din hamster

Hamstere er nysgerrige og energiske kæledyr. Så engager både dit barns og hamsterens kærlighed til at løbe, hoppe, og klatre ved at hjælpe dine børn med at bygge en forhindringsbane til din hamster. Start med at finde et sikkert sted i dit hus, hvor hamsteren kan lukkes sikkert ud, væk fra åbne døre og andre kæledyr. Du vil måske bygge banen i en legegård eller oprette en barriere ved hjælp af bøger eller andre tunge objekter. Bare sørg for at de ikke kan falde over og skade hamsteren.

Har du et lego-elskende barn i dit hus? Få dem til at bruge deres kreative kreativitet til at skitsere en forhindringsbane. Lego-brikker vil også kunne bruges til at bygge forhindringer og trin, som din hamster kan navigere. Brug rene ispinde til at bygge en stige eller en rampe til hamsteren, som den kan klatre op på, og byg tunneller og gemmesteder med toiletpapirruller og papkasser. Lim dem sammen for at oprette en hamsterlabyrint inde i forhindringsbanen og få dine børn til at skjule godbidder for at tilskynde din hamster til at udforske.

Fotooptagelse

At dokumentere båndet mellem børn og deres pelsfæller i fotos skaber gode minder, man kan glæde sig over i årevis. Under en fotooptagelse kan børn og kæledyr engagere sig i forskellige ting og interaktioner, der viser deres særlige forhold. Denne aktivitet giver ikke blot børn og kæledyr mulighed for at have det sjovt sammen, men tilskynder også til deres kreativitet og selvudfoldelse. Det er også en god mulighed for at lære børn om tålmodighed, empati og respekt for dyr. Hav det sjovt med forskellige steder og farverigt tøj (hvis dit kæledyr er med på den), for at udfolde jeres kreativitet. Her er vores bedste råd til at tage bedre billeder af dine kæledyr.

Abstrakt potekunst

Hvis du har børn, har du sandsynligvis tegninger hængende på dit køleskab. Hvorfor ikke tilføje mere hjemmelavet kunst til galleriet med noget abstrakt potekunst lavet af dit pelsede barn? Lad din hunds kreativitet strømme frit, ved at hjælpe dit barn med at samarbejde med din hund for at skabe et smukt kunstværk.

Få fat i noget giftfrit, vandbaseret maling, og put forsigtigt din hunds poter i malingen. Med hjælp fra nogle godbidder, skal du guide din hund til et tomt lærred og lade den gå over det, så den skaber et abstrakt pote-maleri. Du kan endda få dine børn til at deltage i morskaben ved at tilføje deres håndaftryk. Sørg for at have vand parat, for at rense alles poter og hænder, og lav helst denne aktivitet udendørs, for at undgå risikoen for poteaftryk på tæpper og møbler.

Omlet bringer børn og kæledyr sammen

Hos Omlet ved vi, at båndet mellem børn og deres kæledyr er helt specielt. Tildeling af aktiviteter styrker ikke blot deres forbindelse, men giver også utallige fordele for dem begge. Med vores personlige dyreerfaring og opfindsomme ekspertdesign skaber vi produkter til hunde, katte, høns, kaniner, og det vil bringe det bedste frem i alle i familien. Så prøv en af disse fælles oplevelser med dine børn og kæledyr og skab et livslangt venskab, der vil efterlade poteaftrykkene på deres hjerter for evigt.

Dreng interagerer med hamster i Omlet Qute hamsterbur med sin mor

This entry was posted in Hamstere


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *