Omlet bloggen

Lynudsalg! 10% RABAT på alt (ekskl. overtræk) – kun i weekenden!

Få 10% rabat på alt i webbutikken (med undtagelse af overtræk) i en begrænset periode med vores september lynudsalg!

Hvad enten du er nybagt hønseholder eller bare gerne vil forkæle dine gamle damer med et friskt nyt hønsehus, så kan du denne weekend spare 10% på alle Eglu hønsehuse i vores lynudsalg. Den NYE automatiske dør til hønsehuset er også inkluderet i udsalget – lige i tide til de mørke nætter!

Hold dine kæledyr i sikkerhed når de leger udenfor med vores udendørs Walk-in løbegårde, eller giv dine kat eller hund en hyggelig hule at putte sig i til efteråret med vores udvalg af Fido og Maya møbler til kæledyr.

Spar 10% på det perfekte Zippi tunnelsystem til dine kaniner eller marsvin, inklusiv høhæk, udkigsposter, sikre indhegniner og sjove legegårde.

Dette udsalg bliver ikke ved længe! Hvad venter du på?

Vilkår og betingelser

Tilbuddet om 10% rabat gælder kun i perioden fra d. 27/9/19 indtil midnat d. 30/9/19. Du skal ikke bruge nogen rabatkode for at få 10% rabat, den trækkes automatisk fra. Tilbuddet gælder på alle produkter med undtagelse af overtræk til Eglu gårdene. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet kan ikke anvendes på i forvejen nedsatte produkter eller i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *