Omlet bloggen

Glædelig Halloween til alle hekse – Få 31% rabat på Omlet siddepinde

Spar 31% på Omlet siddepinde til Halloween!

Kalder alle hekse! Vi ved at oktober har været en travl måned for jer alle, hvilket er grunden til, at vi har valgt at give jer 31% rabat ved opgradering af jeres kosteskafter til en Omlet siddepind nu til Halloween. Dette uhyggeligt gode tilbud er væk igen i flyvende fart, så sørg for at du ikke går glip af det!

Brug rabatkoden HEKSE indtil midnat d. 31. oktober!

 

Giv dine høns en fantastisk ny måde at lege i deres hønsegård på med Omlets siddepind. Siddepinden fås i to forskellige længder og passer til enhver flok. Den naturligt vejrbestandige siddepind har ikke alene innovativt designede beslag – så siddepinden kan monteres hvor som helst i enhver hønsegård – men kan desuden anvendes til høns af alle racer, hvilket gør siddepinden til det nyeste gør-det-selv tilbehør til hønsehold, som du bare må have!

Berig din floks legetid med dette sjove tilbehør, og brug rabatkoden HEKSE til at få 31% rabat indtil midnat i morgen.

Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder kun fra d. 30/10/19 indtil midnat d. 31/10/19. Brug rabatkoden HEKSE til at få 31% rabat på Chicken siddepinde. Dette tilbud gælder kun for Omlet siddepinden i 1 meter og 2 meters længde. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet kan ikke overføres til leveringsudgifter og kan ikke anvendes i sammenhæng med eksisterende rabatter eller andre tilbud.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *