Omlet bloggen

Få op til 20% rabat i Omlets juleudsalg

Skal du i gang med dit helt eget eventyr som hønseholder i det nye år? Vil du bare gerne give dine kæledyr et sikkert sted at lege i haven? Har du besluttet dig for at investere i den utroligt populære automatiske dør til hønsehuset? Er du i gang med at planlægge opførelsen af et sjovt tunnelsystem til dine kaniner eller marsvin? Eller mangler du bare at få krydset de sidste julegaver af på listen? Lige meget hvad, så har vi dig dækket ind!

I Omlets store juleudsalg kan du spare op til 20% på din ordre, så hvad venter du på?

 

Vilkår og betingelser

Kampagnen med op til 20% rabat gælder kun i perioden 18/11/19 – 2/12/19. Ingen kampagnekode kræves. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Produkter som er ekskluderet fra dette udsalg er: Eglu Classic hønsehuse, Eglu Classic kaninhuse, Eglu Classic marsvinhuse, Eglu Classic andehuse. Rabatten kan ikke overføres til leveringsudgifter. Tilbuddet er kun gældende på varer, som i forvejen til fuld pris og kan ikke anvendes på i forvejen nedsatte produkter eller i kombination med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *