Omlet bloggen

Julegaveidéer – til børn

Uanset om du er mor eller far, yndlingsonkel eller bare en gavmild ven, så har vi gaverne, der vil gøre denne jul ekstra særlig for de yngre kæledyrselskere derude!

Eglu Go

Er du en forælder, der ikke rigtig kan se pointen med kæledyr, men træt af børnenes konstante plagen? Kunne morgenmad med friske æg fra haven hver morgen muligvis overbevise dig? Eglu Go er det ultimative hønsehus for hønseholdsnybegyndere, det er både isoleret og rævesikkert og har plads til cirka 3 høns. Hønsehuset er så let at rengøre, at børnene vil være i stand til at klare dette selv, og de daglige og ugentlige opgaver ved hønseholdet er så sjove og hurtigt udført, at de aldrig når at blive kedelige, hvis I deler dem op mellem et par familiemedlemmer.

Hvis du føler, at høns måske ikke er noget for jer, men godt kan lide idéen om en Eglu, så kan du prøve at kigge på Eglu Go til kaniner og marsvin. Det har de samme fantastiske egenskaber som hønsehuset, men i stedet for siddepinde og redekasse, leveres det med en flad, udtrækkelig bundbakke og høhæk. Et fantastisk hjem for både kaniner og marsvin.

Qute

Hvis du leder efter det perfekte første kæledyr til dit barn, er en hamster eller ørkenrotte en god start. De er lette at passe, da de kræver meget lidt, men skaber stærke bånd med deres ejere, og børn i alle aldre kan lide at lege med dem.

Med det moderne og stilfulde Qute bur til hamstere og ørkenrotter, kunne det ikke være lettere at have et kæledyr. Rengøring af buret tager bogstaveligt talt få minutter, alt hvad du behøver at gøre er at løfte og dreje tunnelen for at holde kæledyrene på øverste niveau, mens du tømmer bundbakken og tørrer den af, inden du fylder den med friskt bundmateriale.

Som en ekstra bonus vil Qute se flot ud i dit hus, så i modsætning til andre gnaverbure vil du faktisk være stolt over at have det stående fremme!

Få Qute uden opbevaring og alt hvad du har brug for, for at være klar til din nye hamster med dette stjernekøb sæt, nu kun 720 kr. (Normalpris 799 kr.)

Zippi tunnelsystem

Med Zippi-tunnelsystemet til kaniner og marsvin kan tunneler og løbegårde forbindes til et fantastisk tunnelsystem, som børnene kan flytte rundt og tilpasse, når de leger med deres kæledyr. Yderligere tilbehør som høhække og udkigstårn personliggør systemet yderligere. Legegårde gør det også lettere for børn at tilbringe tid sammen med deres kaniner og marsvin, så de kan lege uden frygt for at dyrene slipper ud!

Start dit system med vores mest populære, Zippi tunnel bur til gård forbindelsessæt og en Zippi indhegning med tag og gulvnet – den lave. Nu kun 1.295 kr. i dette stjernekøb sæt (normalpris 1.618 kr.!)

Geo fuglebur

Hvis dit barn viser interesse for fugle, er undulater og finker hvor du skal begynde. De er sjove at træne, ikke alt for skrøbelige, danner stærke bånd med deres ejere og er relativt lette at passe, især hvis du har et bur, der minimerer spild og er super let at rengøre, som Geo fugleburet.

Den centrale foderstation er genialt designet og gør ikke blot genopfyldning af foder og vand ekstremt enkel, den samler også på smart vis skallerne, som fuglene kasserer mens de spiser, så du ikke behøver at støvsuge hver eneste dag! Geo er den perfekte julegave til alle unge fugleelskere!

Hvis dit barn allerede har et kæledyr, vil nyt legetøj, som de kan nyde sammen, være en fantastisk gave!

The Grumpy Cat julelys drillepinden vil få katten til at løbe rundt i stuen, disse pibende knallerter er perfekte til nytårsleg med hunden, og du kan nyde at se dine mindre kæledyr gumle på denne julede grankogle snemand. Du finder disse og masser af andre julede godbidder og legesager i vores julebutik!

 

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *