Omlet bloggen

Julegaveidéer – til hønseholdere

Hvis du har en hønseholder i familien, som er umulig at købe gaver til, vil noget til hønsene sandsynligvis falde i god jord. I vores gaveguide herunder findes der noget til ethvert budget.

Eglu Cube hønsehusTil nogen meget tæt på dig, er dette en fantastisk gave, der helt sikkert vil være populær juleaften. Uanset om de har ønsket at begynde at holde høns så længe du kan huske, eller måske allerede har et hønsehus af træ, som de ofte klager over, så er Eglu Cube drømmehuset for enhver hønseholder. Eglu Cube er velegnet til op til 6 mellemstore høns og er super hurtigt og nemt at rengøre. Hønsehuset har dobbeltvægsisolering, som holder det varmt om vinteren og kølig om sommeren, samt trækfri ventilation der sørger for at frisk luft bevæger sig gennem huset uden at hønsene udsættes for en kølig brise. Hønsegården er rævesikker og giver derfor hønsene et sikkert sted at hakke og skrabe, når de ikke kan gå frit i haven. Gården kan desuden udstyres med overtræk, siddepinde, hængende foderdispensere og meget mere! Hønsehuset findes i lilla eller grøn og fås fra 4.675 kr.


Har de allerede en Cube? Dette tilbehør er en fantastisk tilføjelse på hønsehuset.

Den automatiske dør til hønsehuset gør livet den smule lettere – især om vinteren, og vil være særligt populær blandt gadget-fans! Døren kan programmeres til at åbne og lukke automatisk ved et bestemt tidspunkt, så hønseholdere kan slappe af i viden om, at deres høns sidder lunt og godt i sikkerheden af deres hønsehus, selvom man selv sidder fast på arbejde. Med lysindstillingen kan døren indstilles til at åbne ved daggry og lukke ved skumring, så menneskene kan få lov at sove længe i weekenden, mens hønsene starter deres travle dag. Den automatiske dør kan også monteres på ethvert træhønsehus eller en hønsegård, så det er en fantastisk gave til enhver stolt hønseholder.

Som om det ikke var prangende nok, kan du nu få den automatiske dør med Omlets nye hønsehuslampe. Lampen tændes kort før døren lukkes og opfordrer hønsene til at vende tilbage til gården eller hønsehuset. Den er også nyttig, hvis man skal se til hønsene om aftenen, udføre daglige hønseholderopgaver efter mørkets frembrud eller finde morgenens æg tidligt!

Spar penge når du køber den automatiske dør til hønsehuset og hønsehuslampen som et samlet sæt. Normalpris 1.358 kr., nu kun 1.300 kr.

Eglu hjulene er en praktisk gave til Omlet hønseholdere, der gerne nemt vil kunne flytte deres Eglu rundt i haven. Hvis de allerede har hjul, kan håndtagene gøre det lettere at gribe fat i gården når den skal flyttes, især under de koldere temperaturer.

Desværre betyder slutningen af året ikke slutningen på vinteren, og alle hønseholdere vil sætte pris på nogle overtræk, der kan sættes på gården i forberedelse på de regnfulde måneder i vente. Overtrækkene vil ikke blot holde damerne i læ for regn og vind, de forhindrer også, at græsplænen forvandles til en mudderpøl. Vælg de kraftige overtræk for ultimativ beskyttelse mod vådt vejr, de klare overtræk for at give mulighed for sollys og læ eller kombinationsovertræk for at få det bedste fra begge verdener.


Små gaver til enhver hønseholder

Det ultimative hønseberigelsesgavesæt, bestående af en 1m siddepind, Poppy Peck Toy, Caddi godbidsdispenser og hønsegyngen, indeholder absolut alt hvad en ny hønseholder skal bruge for at forhindre deres høns i at kede sig. Dette gavesæt få nu for kun 433 kr. i vores julestjernekøb!

Godbidder – Hønsegodbidder er perfekt som en lille gave til en hønseholder. Vores favoritter inkluderer Feldy foderkugler, perfekt til Caddi godbidsdispenseren, Nature’s Grub hvidløg, urt og grøntsagsblanding og de supersøde Naturals jordbærhjerter.

Æggekarrusel – Til hønseholdere og ivrige bagere vil dette flotte køkkentilbehør falde i god jord. Udover at den ser flot ud, er den også utroligt praktisk og vil hjælpe med at sikre, at æg bruges i rækkefølge efter hvornår de er kommet ind! Find den i et udvalg af farver her.

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *