Omlet bloggen

Julegaveidéer – til hunde og deres ejere

Kæmper du med at finde på noget at give en hund eller en hundeejer til jul? Heldigvis har vi nogle gaveidéer der giver pote, ligegyldigt hvad budgettet er!

Fido Nook

Alle ved, at en hund er for livet, ikke kun til jul, men hvis du eller nogen tæt på dig introducerer en firbenet ven til familien i det nye år, vil du være i stand til at give hunden den varmeste velkomst med en Fido Nook, verdens mest luksuriøse hundehule. Nook vil være et sikkert sted for din hund at vende tilbage og tage en lur eller bare finde lidt fred og ro, og du kan tilføje et aftageligt bur, hvis du planlægger at burtræne din hvalp.

Ordensmennesket, der bliver stresset af rod i huset, vil bestemt sætte pris på Nooks integrerede garderobe, som giver dig mulighed for at opbevare alle din hunds ting på et samlet sted. Ikke flere godbidder i køkkenskuffer, tennisbolde under sofapuder eller hundesnore på gulvet i gangen! Den perfekte gave til både menneske og hund!

Leder du efter en gave til nogen, der allerede har en Nook til deres hund? Fyld garderobeskabet med Nook-tilbehør, f.eks. sengen, bøjlestangen, opbevaringskassen, hylden, skålen eller spejlet, nu alt sammen med 25% rabat!

Du kan også give dem nogle andre ting og sager til at dekorere hulen til jul, såsom lyskæder eller en lille krans.

Senge

Enhver hundeejer ved, at hunde ikke vil nøjes med andet end ekstrem komfort. Hvis deres seng er gammel og ildelugtende, eller bare ikke er behagelig nok, er der intet der forhindrer dem i at slappe af i sofaen eller under din dyne. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at opgradere din vovses seng i tide til jul? Vi lagerfører luksuriøse senge fra alle dine hunds yndlingsmærker, fra Cloud7 til Buster & Beau.

Tilbehør

Julen er den perfekte undskyldning for at forkæle din hund med nyt legetøj, men også de ting, du er blevet ved med at udsætte. Måske ser din hunds halsbånd en smule slidt ud efter hundredvis af gåture og et par dyp i mudderet? Vi har masser af halsbånd, hundesnore og -seler i julebutikken, der vil gøre din vovse til den mest stilfulde hund i nabolaget. Hvad med en ny vinter sweater til at fuldende outfittet?

Julestrømpe

Fyld denne super søde julestrømpe med godbidder, legetøj og mere til din egen hund denne jul, eller som en betænksom gave til en ven og dennes vovse. Du finder masser af gode ting og sager at komme i strømpen i vores julebutik, såsom en julekage eller det luksuriøse Candy Cane reblegetøj.

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *