Omlet bloggen

Julegaveidéer – til skøre kattemennesker

Er din ven eller nogen i din familie, hvad nogle ville kalde, et skørt kattemenneske? Disse mennesker vil uden tvivl sætte pris på gaver til deres katte lige så meget som noget, der er ment til dem selv. Så hvis du kæmper med at finde på noget at give en kattefanatiker, så er her nogle pragtfulde gaveidéer!

Maya Nook indendørs kattehus med garderobe og gardiner

Kommer din mor ned til morgenbordet hver morgenen og klager over, hvordan katten holdt hende vågen hele natten ved konstant at sig rundt på sengen? Hvis du forkæler hende med det luksuriøse indendørs kattehus Maya Nook denne jul, får katten sin egen sikre hule at sove i, og din mors skønhedssøvn vil ikke længere blive forstyrret. De valgfri gardiner er ikke kun et smukt dekorativt præg, de giver også katten et adskilt rum at slappe af i. Vælg det stilfulde trækulsgrå stof, eller brug vores specialfremstillede mønster og et julet stykke stof efter eget valg for at give hjemmet endnu mere julehygge.

Det praktiske garderobeskab til Maya Nook kan bruges til at opbevare alle kattens ting, såsom legetøj, mad, godbidder og plejeprodukter, så det bliver hurtigere end nogensinde at rydde op inden julefrokosten.

Stjernekøb! Maya Nook gardiner og seng (24″) plus et lille Igloo kradsetræ udgør et fantastisk gavesæt til en ny Nook. Normalpris 470 kr., nu kun 375 kr.

 

Katteindhegning til altan

Bykatte får sjældent lov til at strejfe frit rundt i gaderne på grund af alle byens farer. Ønsker din katte-elskende ven dog stadig, at deres kat får adgang til frisk luft, fuglesang og en brise igennem deres pels? Så er katteindhegningen til altan muligvis den bedste gave, de nogensinde har modtaget. Denne indhegning giver katten et fuldstændig sikkert udendørsområde at nyde. Indhegningen passer til alle typer altan og er stor nok til, at din ven kan tilbringe tid sammen med deres kat udenfor i solskinnet.

Senge

Den perfekte gave til den katteelsker, der allerede har alt! Den dybe Maya katteseng er den ultimative seng til Maya Nook, men vi har masser af andre kattesenge at vælge imellem. Dream Paws Cosy bed kombinerer maksimal komfort med ubesværet stil, og Banbury & Co luksus kattesengen er det ultimative sted for katte at krølle sig sammen på de kolde decemberaftener.

Julestrømpe

Kattemennesker vil elske enhver mulighed for at inkludere deres pelsbaby i julehyggen, og en perfekt måde at gøre dette på er at give kæledyrene deres egen julestrømpe. Denne luksuriøse julestrømpe med et sødt kattedesign kan fyldes med et sjovt udvalg af godbidder fra vores julebutik, der får alle berygtede gnavne katte til at spinde af ren juleglæde!

Legetøj

Hvis du skal være ’nisse’ for kattemennesket på kontoret, så har vi lige det, du skal bruge! Vi har kattelegetøj til alle budgetter og lejligheder. Få dem til at bevæge sig med en drillepind, eller se dem blive transformeret under påvirkning af katteurt, perfekt til at holde firbenede venner underholdt i løbet af ferien.

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *