Omlet bloggen

Nytårstilbud – 25% rabat på den automatiske dør til hønsehuset

Vi skyder år 2020 i gang med et fantastisk nytårstilbud på den automatiske dør til hønsehuset. Spar hele 25% når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev. Gå ikke glip af dette utrolige tilbud som ender søndag.

Vilkår og betingelser

Dette tilbud gælder kun fra d. 6/1 2020 til og med d. 12/1 2020. Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, modtager du en unik rabatkode, som kan anvendes ved kassen. Ved at indsende din e-mail adresse, giver du samtykke til at modtage Omlets nyhedsbrev. Du kan afmelde nyhedsbrevet igen til enhver tid. Dette tilbud gælder kun den automatiske dør til hønsehuset samt sættet med den automatiske dør til hønsehuset og hønsehuslampen. Rabatten gælder ikke for monteringssæt eller beslag til kontrolpanelet. Gælder så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet kan ikke bruges til leveringsudgifter, i forvejen nedsatte varer eller i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *