Omlet bloggen

Hvis du køber én ny gadget til hønsehuset i år…

…så sørg for at det er denne her.

Vi hører og læser ofte om de bedste nye gadgets, lige fra den nyeste smartphone til supersmarte hårtørrere, som vi har brug for i vores liv. Som noget nyt begynder vi nu også at se fantastiske tekniske produkter til vores kæledyr! Men hvad med høns? Jeps, selv vores fjedrede venner kan få lov at opleve fremtiden, og dette er ikke noget man må gå glip af.

Hvis du køber én ting til dig selv eller dine høns denne uge, så skal du købe denne. 

Den automatiske dør til hønsehuset. 

Denne ene enkle tilføjelse til dit hønsehus kan gøre en enorm og markant forskel i dit liv som hønseholder, og mange brugere kan ikke få nok af den.

Montér den automatiske dør på dine hønses hjem; dette kan være Eglu Cube hønsehuset, Eglu hønsegården, ethvert hønsehus af træ eller på almindeligt hønsenet, og brug kontrolpanelet til at indstille hvornår døren åbnes og lukkes, enten på et bestemt tidspunkt eller ved et bestemt lysniveau.

Om morgenen åbner den automatiske dør uden ståhej, så dine høns kan komme ud af deres hus eller gård for at udforske, spise og strække deres vinger, dette er især nyttigt om sommeren, når dine høns ønsker at stå op og komme ud langt tidligere end dig selv. Det er ikke nødvendigt at stå op kl. 5, når du har en automatisk hønselem.

Om aftenen, når solen går ned, kan den automatiske dør til hønsehuset programmeres til at lukke på et tidspunkt, hvor du ved, at alle dine høns er gået ind i deres hønsehus for at sove, så du kan sikre dem imod rovdyr. Om vinteren, når det kan være mørkt, før du overhovedet kommer hjem, behøver du ikke at bekymre dig om at skulle skynde dig hjem og lukke dem inde. Den automatiske dør kan gøre det for dig.

Her er 5 andre grunde til, at du har brug for den automatiske dør til hønsehuset…

  1. Batteridrevet. Intet behov for at have dit hønsehus stående tæt på en strømkilde.
  2. Pålidelig i al slags vejr. Denne gadget kan føre dig igennem vinter og sommer, og tilbage igen.
  3. Indbygget sikkerhedssensor sørger for, at ingen høns kommer til skade, mens de undersøger deres nye gadget.
  4. Forbedrer hønsehusets sikkerhed og isolering. Døren lukker sidelæns, hvilket gør den meget mere sikker end andre automatiske hønselemme, der fungerer ved at blive trukket op og sænket ned med en snor.
  5. Let at montere og kræver ingen vedligeholdelse. Alt, hvad du behøver for at komme i gang, i en pakke!

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *