Omlet bloggen

Har min hund virkelig brug for en seng?

Fransk bulldog ligger på Omlet Redę-seng til hunde i Pawsteps Electric-print

Det er rigtigt, at hunde kan sove stort set overalt! Men når du tænker over det, så kan vi også – i et telt, på en lang togrejse eller foran fjernsynet. Men efter eget valg ville vi foretrække at putte os i vores egne komfortable, varme senge, og vågne og føle os udhvilede frem for at være morgensure med hold i nakken. Hunde har det på samme måde, og derfor er det så vigtigt for os at give vores hunde den seng, de fortjener.

Derfor er en god hundeseng vigtig

Den giver din hund en bedre nattesøvn

Hvis din hund har det godt i sin egen seng om natten, går det uundgåeligt hånd i hånd med, at den får en bedre søvnkvalitet. Ligesom det er for mig og dig, er søvn afgørende for vores pelsede venner af en række årsager. En god nattesøvn hjælper på din hunds hjerneudvikling, immunforsvar, samt med deres humør. Hvem sagde, at det kun var mennesker, der kan være gnavne, når de står ud på den forkerte side af sengen om morgenen?

Og ligesom for os, passer enhver sengestørrelse heller ikke til alle hunde. Det er derfor, vi har skabt de eksklusive Omlet Dog Walk-kollektion designs i tre forskellige sengestile, så du kan tilpasse din hunds behov uanset hvilket stadie af livet, den befinder sig i. Uanset om den kan lide den støttende følelse af en hundesenge med støttekant, den bløde og fyldige rede-seng til hunde, eller alsidigheden og komforten af en pudeseng, har Omlet sengen, der passer til din hunds søvn.

Sikkerhed

Hunde er territoriale dyr, hvilket betyder, at de kan lide at hævde bestemte steder som deres egne, med de områder, de anser for at være de “mest specielle”, dvs. hvor ingen andre bør være. For mange hunde er dette særlige sted deres seng, hvor de skal kunne ligge og slappe af i fred, uden at blive forstyrret af andre medlemmer af familien – den ultimative sikkerhedszone for dit kæledyr.

Men en fejl, som nogle hundeejere begår, er at sende en “fræk hund” til dens seng som straf. Vi behøver nok ikke sige, at dette skaber en negativ association til sengen for den stakkels hund, hvilket selvfølgelig ikke vil få den til at føle, som om dens seng er et sted, hvor den kan føle sig tryg.

Noget andet at bemærke her er, hvis du har mere end én hund i husstanden. Dine hunde vil normalt insistere på at have deres egne, separate sovearrangementer, så det er vigtigt, at en hunds seng ikke bliver overtaget af hundeækvivalenten. En hund, der viser interesse for en anden hunds behagelige madras, bør kraftigt distraheres.

Afghansk jagthund på Omlet Topology hundeseng med langt hår

Understøtter leddene

Hvis du ikke sørger for en egentlig hundeseng, vil din pelsede ledsager improvisere. Et yndlingssted på tæppet, på stolene, et behageligt hjørne væk fra al støjen eller et gammelt håndklæde eller tæppe. Disse kan alle bruges som senge, og hunden vil trække sig tilbage der, når den har brug for lidt fritid. Men problemet med dette er, at det faktisk kan have en negativ indvirkning på din hunds led.

Når en hund bliver ældre og dens led bliver stivere, vil den sætte endnu mere pris på komforten ved en god hundemadras. Især ældre hunde er tilbøjelige til at lide af ledproblemer såsom gigt og hoftedysplasi, og visse større racer såsom schæferhunde og Grand Danois er mere modtagelige for disse end andre. En hundeseng med memoryskum af høj kvalitet som Topology fra Omlet vil hjælpe med at holde din hunds led støttet , ved at minimere stress og forhindre unødvendige muskelsmerter. Hundesenge kan også forhindre sår, hård hud og skaldede pletter – alt sammen ting, der kan påvirke hunde, der sover på træ- eller stengulve eller ru tæpper.

Opmuntr din hund til at sove i sin egen seng

Det sted, din hund vælger, er muligvis din egen seng. Medmindre du er fast over for din hund, vil den med glæde blive i din seng. I en tidligere blog diskuterede vi om det var en god idé at lade dit kæledyr sove på din seng om natten. Selvom der var enighed om, at der er nogle fordele ved at gøre det, er dette muligvis ikke det passende scenarie for alle. I dette tilfælde vil det at give din egen hund en behagelig seng fungere endnu mere til din fordel, og opmuntre dem til at sove der i stedet for i din seng. Dette er endnu en grund til at købe en behagelig hundeseng giver mening.

Men hvorfor ikke løfte din hunds komfort til et højere niveau og give den en følelse af fortrolighed og fred med en stilfuld seng. Med Dog Walk-kollektionen designet af Omlet, kan du gøre netop det. Denne eksklusive signaturkollektion med 8 designerprints, inkluderer mønstre og prints, der afspejler skønheden og den kollektive glæde ved de gåture, vi går med vores hund. Din hund vil finde dens egen fred og komfort på en hundeseng, der er lige så smuk som den natur, den nyder sammen med dig hver dag. Og din boligindretning vil blive forbedret!

Sådan støtter Omlet din hund

Søvn er en af de vigtigste dele af din hunds liv. Hos Omlet spurgte vi, hvordan vi kunne understøtte dette væsentlige behov, og gik derefter i gang med at designe. Vi konstruerer alle vores hundesenge med komfort af høj kvalitet, uovertruffen støtte og detaljerede kvaliteter, der forbedrer din hunds sundhed og lykke. Og med vores eksklusive Dog Walk-kollektion, fandt vi endda en måde at gøre kedelige senge smukke på. At støtte din hunds søvn er ikke kun et produkt, vi fremstiller.

Schæferhund ligger på Omlet hundeseng med støttekant i Midnight Meadow-print

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *