Omlet bloggen

Inspiration til en ’gør-det-selv’ opgradering af din kattegård

En af de bedste ting ved Omlets udendørs kattegård er hvor ekstremt alsidig den er. Gården selv kan ændres, så den passer til den plads du har og dine kattes behov, men det stopper ikke der! Vi ser konstant kreative og sjove måder at bruge gården på, og vi tænkte, vi ville dele nogle, der kunne inspirere dig – uanset om du skal have en løbegård for første gang, eller bare leder efter nye måder at gøre din gård klar til foråret på! 


INDRETNING

Når det kommer til at indrette kattegården, er der praktisk talt ingen grænser. Giv dine katte muligheden for at gøre alt det, de har lyst til i gården, hvad enten det er at klatre, lege, løbe, kradse, gemme sig eller bare slappe af i en hængekøje. Du kan gøre gården endnu mere praktisk med overtræk, der giver dine katte mulighed for at nyde gården i al slags vejr, eller en stol du kan sidde på, mens du tilbringer tid sammen med dine furbabies. Vi elsker også alle de (kattevenlige) blomster og planter vores kunder tilføjer gården for at integrere den endnu mere med haven!


FORBIND DEN TIL HUSET

Kattegården leveres med fire sider, men den er robust nok til at kunne stå stabilt med kun tre af dem. Hvis du kan finde en måde at fastgøre den åbne ende til huset på, er dette en anden måde at lade kattene bevæge sig ind og ud efter eget ønske. Denne fantastiske opsætning er fra en kunde i Danmark, med en særlig katte-indgang fra kælderen ind i løbegården i haven, hvor det ser ud til at både mennesker og kæledyr kan nyde at tilbringe deres tid. Ved at kombinere klare og kraftige overtræk har de desuden sørget for, at kattene er sikrede mod både regn og sol, mens de er ude i deres gård.


BRUG HVAD DU HAR

Denne tyske kunde besluttede at bygge sin kattegård omkring et lille træ i haven. På den måde kommer man let rundt om det meste af udsmykningen af gården, da træet fungerer både som et klatrestativ og giver skygge på solrige dage. Ideelt!


GÅRD PÅ HJUL

Kattegårdens modulære design betyder, at det er muligt at flytte den om nødvendigt. Hvis du bare vil flytte gården et andet sted hen i haven, kan du invitere nogle naboer forbi og løfte hele gården, og hvis du flytter hus eller vil bruge pladsen til noget andet et stykke tid, kan du tage gården ned og pakke den sammen i dele, der er lette at opbevare – klar til næste gang du får brug for den.

Denne franske kunde mente imidlertid ikke, at nogen af disse løsninger var gode nok, og besluttede altså at bygge en platform med hjul. På den måde kan gården skubbes rundt på terrassen for at finde den perfekte plads i solen eller skyggen, eller for at placere katten enten i et hjørne af terrassen, væk fra trængsel og travlhed, eller tæt på huset for en mere social tilgang.

Dit lokale byggemarked vil kunne hjælpe dig med at finde det, du har brug for. Vores råd ville være at sørge for at fastgøre gården på platformen, og vælge hjul der kan låses for at forhindre gården i at rulle ind i naboens have når det blæser!


HJØRNELØSNINGER

Hvis du løber tør for plads i én retning – så lav et hjørne! Dette fantastiske katteparadis er måske den bedste ting, vi nogensinde har set! De forskellige hvilesteder, legetunnelerne, legetøjet, den dekorative kant – hvem ville ikke have lyst til at tilbringe deres dage her?


Har du en udendørs kattegård? Send os fotos af din opsætning, så kan det være de kommer i et fremtidigt indlæg!

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *