Omlet bloggen

Vinterudsalg – Op til 20% rabat på overtræk

Selvom vi måske begynder at kunne se lyset for enden af denne vintertunnel, så er der stadig risiko for morgenfrost og kolde perioder i nærmeste fremtid. Grib denne mulighed for at udstyre dine kæledyrs udendørs gård med overtræk der kan holde dem i ly for regnen, læ for vinden og skygge for solen – hele året rundt!

Gå på opdagelse i vores fantastiske udvalg af overtræk for at finde det helt rigtige til netop dine kæledyr. I en begrænset periode kan du nu spare op til 20%!

Vilkår og betingelser:
Kampagnen gælder fra d. 17/2 2020 til og med d. 29/2 2020, så længe lager haves. Ingen rabatkode nødvendig. Rabatter varierer op til 20% og gælder alle overtræk og beskyttelse mod ekstreme temperaturer til udendørs gårde. Ekskl. kraftigt overtræk til Eglu Classic – fuld længde, elastiske kroge 1stk./6stk. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække kampagnen tilbage til enhver tid. Rabatten kan ikke anvendes på leveringsomkostninger, i forvejen nedsatte produkter eller i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *