BegrÌnset tilgÌngelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

SkudĂĽrskonkurrence – Vind en Zippi-pakke

🐰 Konkurrence! 🐰

For at fejre skudĂĽret giver vi dig chancen for at VINDE et fantastisk Zippi tunnelsystem til dine kaniner, til en samlet vĂŚrdi af over 5000kr.! Hop over pĂĽ vores Instagram for at finde mere information og deltage i konkurrencen!

VilkĂĽr og betingelser
Konkurrencen slutter til midnat d. 1/3 2020. Én vinder bliver tilfĂŚldigt udvalgt blandt alle deltagere og fĂĽr besked indenfor 7 dage efter konkurrencens afslutning. PrĂŚmien er et Eglu Go kaninhus med 2m gĂĽrd, Zippi tunnel dobbeltpakke med høhĂŚk og et bur-til-gĂĽrd forbindelsessĂŚt, en Zippi kaninindhegning med tag og netunderlag – enkelt højde, Caddi godbidsdispenser og et Zippi shelter til kaniner. PrĂŚmien kan ikke byttes og har ingen kontant vĂŚrdi. Ingen af Omlets konkurrencer eller kampagner er pĂĽ nogen mĂĽde sponsoreret, støttet eller administreret af eller knyttet til Instagram. Omlets ansatte og deres nĂŚrmeste familiemedlemmer mĂĽ ikke deltage i konkurrencen. Ved at deltage i konkurrencen accepterer deltageren, at de er bundet af disse vilkĂĽr og betingelser. Vinderen fĂĽr besked via en personlig meddelelse pĂĽ den Instagram-konto de har brugt til at kommentere pĂĽ konkurrenceopslaget med. Hvis vi ikke fĂĽr svar tilbage indenfor en uge tilbydes prĂŚmien til en anden deltager. Omlet forbeholder sig retten til at trĂŚkke konkurrencen tilbage til enhver tid. Omlet kan til enhver tid ĂŚndre en konkurrence, konkurrenceoplysningerne eller disse vilkĂĽr og betingelser uden forudgĂĽende varsel. Alle ĂŚndringer bliver offentliggjort enten i selve konkurrenceoplysningerne eller i disse vilkĂĽr og betingelser. Vores beslutning i forbindelse med konkurrencen er endelig og ikke op for diskussion.

This entry was posted in Konkurrencer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *