Omlet bloggen

Skudårskonkurrence – Vind en Zippi-pakke

? Konkurrence! ?

For at fejre skudåret giver vi dig chancen for at VINDE et fantastisk Zippi tunnelsystem til dine kaniner, til en samlet værdi af over 5000kr.! Hop over på vores Instagram for at finde mere information og deltage i konkurrencen!

Vilkår og betingelser
Konkurrencen slutter til midnat d. 1/3 2020. Én vinder bliver tilfældigt udvalgt blandt alle deltagere og får besked indenfor 7 dage efter konkurrencens afslutning. Præmien er et Eglu Go kaninhus med 2m gård, Zippi tunnel dobbeltpakke med høhæk og et bur-til-gård forbindelsessæt, en Zippi kaninindhegning med tag og netunderlag – enkelt højde, Caddi godbidsdispenser og et Zippi shelter til kaniner. Præmien kan ikke byttes og har ingen kontant værdi. Ingen af Omlets konkurrencer eller kampagner er på nogen måde sponsoreret, støttet eller administreret af eller knyttet til Instagram. Omlets ansatte og deres nærmeste familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen. Ved at deltage i konkurrencen accepterer deltageren, at de er bundet af disse vilkår og betingelser. Vinderen får besked via en personlig meddelelse på den Instagram-konto de har brugt til at kommentere på konkurrenceopslaget med. Hvis vi ikke får svar tilbage indenfor en uge tilbydes præmien til en anden deltager. Omlet forbeholder sig retten til at trække konkurrencen tilbage til enhver tid. Omlet kan til enhver tid ændre en konkurrence, konkurrenceoplysningerne eller disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel. Alle ændringer bliver offentliggjort enten i selve konkurrenceoplysningerne eller i disse vilkår og betingelser. Vores beslutning i forbindelse med konkurrencen er endelig og ikke op for diskussion.

This entry was posted in Konkurrencer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *