Begr√¶nset tilg√¶ngelighed som f√łlge af h√łj eftersp√łrgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Skudårskonkurrence РVind en Zippi-pakke

ūüźį Konkurrence! ūüźį

For at fejre skudåret giver vi dig chancen for at VINDE et fantastisk Zippi tunnelsystem til dine kaniner, til en samlet værdi af over 5000kr.! Hop over på vores Instagram for at finde mere information og deltage i konkurrencen!

Vilkår og betingelser
Konkurrencen slutter til midnat d. 1/3 2020. √Čn vinder bliver tilf√¶ldigt udvalgt blandt alle deltagere og f√•r besked indenfor 7 dage efter konkurrencens afslutning. Pr√¶mien er et Eglu Go kaninhus med 2m g√•rd, Zippi tunnel dobbeltpakke med h√łh√¶k og et bur-til-g√•rd forbindelsess√¶t, en Zippi kaninindhegning med tag og netunderlag – enkelt h√łjde, Caddi godbidsdispenser og et Zippi shelter til kaniner. Pr√¶mien kan ikke byttes og har ingen kontant v√¶rdi. Ingen af Omlets konkurrencer eller kampagner er p√• nogen m√•de sponsoreret, st√łttet eller administreret af eller knyttet til Instagram. Omlets ansatte og deres n√¶rmeste familiemedlemmer m√• ikke deltage i konkurrencen. Ved at deltage i konkurrencen accepterer deltageren, at de er bundet af disse vilk√•r og betingelser. Vinderen f√•r besked via en personlig meddelelse p√• den Instagram-konto de har brugt til at kommentere p√• konkurrenceopslaget med. Hvis vi ikke f√•r svar tilbage indenfor en uge tilbydes pr√¶mien til en anden deltager. Omlet forbeholder sig retten til at tr√¶kke konkurrencen tilbage til enhver tid. Omlet kan til enhver tid √¶ndre en konkurrence, konkurrenceoplysningerne eller disse vilk√•r og betingelser uden forudg√•ende varsel. Alle √¶ndringer bliver offentliggjort enten i selve konkurrenceoplysningerne eller i disse vilk√•r og betingelser. Vores beslutning i forbindelse med konkurrencen er endelig og ikke op for diskussion.

This entry was posted in Konkurrencer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *