Omlet bloggen

Passer din hundeseng til din indretning?

Brun gravhund i Fido Nook-hundebur med tungen ude

Som hundeforælder ved du, hvordan det er at prøve at holde et ryddeligt hus, når du har en pelset ven. Med snore, hundelegetøj og hundesenge kan dit hus hurtigt blive rodet. Og mens du kan gemme hundetilbehøret i en kurv eller opbevaringsspand, kan det være en større udfordring at skjule hundesengen.

Hvordan sikrer du dig, at din hundeseng matcher din indretning? Heldigvis er opgaven med at inkorporere din hunds opholdsrum i dit hjem blevet meget lettere med fantastiske produkter og designs. Så før du gemmer endnu en hundeseng væk i hjørnet, bør du læse disse tips til, hvordan du gør din hunds seng til en stilfuld bestanddel i dit hjem.

Hvad er de bedste sengemuligheder til din hund?

Efter at være kommet hjem fra en lang dag på arbejde, ønsker vi alle et hyggeligt og behageligt sted at slappe af. Din hund har det på samme måde. Sengen, din hund sover på, er ofte ikke kun deres hyggekrog, men også deres tilflugtsted. Så det er ikke en god ide at placere en hundeseng i nærheden af ​​en gang eller et andet sted med masser af aktivitet og gennemgang.

Hvad hvis en hundeseng kunne lukkes ind som en personlig hundebolig? Hvad hvis din hunds seng i stedet for en slidt pude liggende på gulvet kunne fremvises som et møbel? Vi stillede os selv netop disse spørgsmål og udfordrede derefter vores produktdesignere til at skabe en løsning. Når alt kommer til alt, er det ikke kun gavnligt at give din hund sit eget rum, men det vil også få dit hjem til at se godt ud.

Et hjem i hjemmet

Her er Omlets Fido Nook hundehus. Udviklet som et elegant moderne møbel, der komplementerer dit hjem, samtidig med at det giver et hyggeligt rum til din hunds seng. Nu kan du skabe en plads, som din hund kan kalde sin egen, mens du også bruger det som et funktionelt sted til at placere planter, billeder eller en skål med dine nøgler i. Men her er den bedste del – enhver hundeseng kan passe ind i Nook! Og ved at hæve din hunds seng, vil du øge dens komfort og hygiejne og beskytte den mod støv, træk og forstyrrelser.

At have en lukket hundehule er en fantastisk måde at tilføje stil og funktionalitet til dit interiør. Fido Nook leveres med et valgfrit opbevaringsrum til din hund hvor du kan placere dens personlige ejendele. Hvis det ikke var for hundesengen indeni, ville du måske bare tro, at Nook er et pænt bord.

Match din hunds seng til dine møbler

Hvis det ikke er lokationen, men looket af din hunds seng, der afskrækker dig, er det måske på tide at opgradere til en mere stilfuld seng, der matcher din egen sofa, seng og puder. At finde en hundeseng, der passer til din indretning, er som at finde den perfekte pude til at komplementere din sofa. Bare husk – stil er vigtigt, men komfort er vigtigere, når det handler om hundesenge.

Er din boligindretning en neutral palet med varme og bløde toner? Så vil en hundeseng i blød grå eller beige farve måske se bedst ud. Men hvis din boligindretning er fyldt med dristige og lyse farver, så vælg en hundeseng, der matcher din sjove stil! Vidste du, at du ikke kun kan tilpasse din hunds sengfarve, men også stoffet? Med Omlets Topology hundeseng, kan du vælge mellem 5 forskellige stoffer, der inkluderer quiltet, lammeskind, sækkpude, mikrofiber eller støttepude. Vælg det stof, der passer til din hund, og vælg derefter den farve, der matcher din indretning.

Det er også vigtigt at huske, at hunde fælder. Og de der mugne lugte, fra at have været-udenfor-i-mudderet, kan meget hurtigt overvælde deres sovepladser. Med Topology kan du vaske din hunds “lagner”, når du vasker dit eget sengetøj, så I begge kan nyde den friske lagenfølelse! Du skal blot lyne topmadrassen af ​​og smide den i vaskemaskinen, og så får du hurtigt og nemt en ren hundeseng.

En stilfuld opgradering

For virkelig at integrere din hunds seng i dit interiør, kan du opgradere med tilbehør. Ligesom de tæpper og puder, der pryder din sofa og stole, kan du give din hund den samme følelse af overdådighed med dens egne genstande.

Omlets superbløde hundetæpper er den perfekte måde at opgradere din hunds lur og din indretning. Uanset om du draperer det over deres seng eller over sofaen, tilføjer et hundetæppe tekstur og dybde til dit hjem, samtidig med at det giver masser af ekstra komfort til din hund. Det er en win-win situation.

Du kan øge din hundesengs luksuriøse look og din hunds sundhed ved blot at tilføje sengeben til bunden af sengen. Med Omlets udvalg af ben til hundesenge, kan du vælge mellem en række forskellige looks og stilarter, herunder træ, guldhårnåle og moderne metalskinner. Match benene til nuancerne og teksturerne i din boligindretning for at forbedre looket og følelsen af dit rum. Og din hund vil sætte pris på et forhøjet niveau af komfort samt hygiejne.

Omlets designmuligheder

Hos Omlet mener vi, at hunde også er familiemedlemmer. Så hvor de sover og bruger deres tid, bør afspejles i dit hjem. Det behøver ikke at være svært at inkorporere din hunds seng i din indretning. Og når du først har besluttet dig for, om du vil have en hundehule eller bare en hundeseng, kan du begynde at tilpasse den, så den matcher dine indretningsbehov og din hunds behov. Med utallige muligheder og produkter gør vi det til en leg at matche din hundeseng til din indretning.

Hund kommer indenfor og ryster sig - mens den står på Omlet Topology hundeseng

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *