Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Sådan integrerer du din hunds seng i indretningen i dit hjem

Føles det nogen gange som om, at din hunds seng bare er “landet” henne ved væggen, og der står den så og er en torn i øjet? Eller stiller du hundesengen ude af syne for ikke at ødelægge stilen i dit hjem?

Sådan behøver det ikke at være. Det er faktisk meget let at integrere din hunds seng i ethvert rum, som var den en del af indretningen.

Brug pladsen over din hundes seng

Hvis din hunds seng er placeret i nærheden af en gang, kan den blive regelmæssigt forstyrret af folk, der går forbi og endda snubler over den. Ved at bygge op omkring din hunds seng kan du sikre, at de har et lukket rum, der er trygt og sikret mod stød og spild, mens du også giver dig selv mulighed for at få mest muligt ud af det spildte rum, der normalt er ovenover en hundeseng.

Du kan nemt udnytte pladsen over sengen bedre ved at montere hylder eller knagerækker. Dette beskytter dog ikke din hund mod at forbipasserende ved et uheld står på hjørnet af deres seng eller støder ind i dem med støvsugeren. Det er meget mere effektivt og gavnligt for dit kæledyr at montere en komplet enhed, der fuldstændigt lukker din hundeseng af med vægge ligesom en hule, mens du samtidig også hæver sengen op fra jorden.

Fido Nook luksus hundehulen gør netop dette. Det stilfulde møbel komplementerer dit hjem, samtidig med at det giver en hyggelig plads til din hunds seng. Toppen af hulen er en ideel overflade til dekorative eller funktionelle genstande som plantepotter, stearinlys, fotografier og nøglebakke, og det fås også med en integreret garderobe, perfekt til opbevaring af alle din hunds yndlingsting, inklusive godbidder, legetøj, halsbånd, hundesnore og mere. Du kan endda tilpasse garderobeskabet med en sød bøjlestang og et spejl for virkelig at gøre din hunds nye hjem til dens helt eget.

Match din hunds seng til møblementet

Hvis det er udseendet på din hundeseng, der afholder dig fra at placere den fremme i stuen, køkkenet eller soveværelset, kan det være tid til at opgradere til en mere stilfuld seng, der matcher din egen sofa, sengelinned og puder.

Plus, hundesenge er naturligt tilbøjelige til at blive meget behårede, beskidte, mudrede og ildelugtende. Du kan tilgives for at foretrække at skjule den for gæster. Med et aftageligt og vaskbart overtræk kan du holde sengen frisk som var den ny hele tiden.

De nye hundesenge med støttekant fra Omlet fås i 3 stilfulde farver med et diskret, vævet, diamantgeometrisk mønster, der passer til alle hjem. Den grå er den mest enkle og klassiske af farverne, mens den stadig er super stilfuld, garanteret at passe godt ind i enhver boligindretning. Den rige, skovgrønne er perfekt, hvis du kan lide en subtil farvetone i dit varme interiør, mens den pulserende rosa vil være et hit hos enhver pangfarveelsker!

Tilføj det nye superbløde luksus tæppe for ekstra komfort til din hund.

En stilfuld opgradering

Hvis du allerede er tilfreds med placeringen og udseendet af din hundeseng, men vil have noget, der skal binde det sammen med resten af indretningen og virkelig gøre sengen til en del af rummet, hvorfor så ikke give den en stilfuld opgradering med Fido sofarammen? Fido sofarammen fås i 2 størrelser, passer til de fleste senge, og forvandler enhver hundeseng til et moderne møbel, der passer ind i ethvert rum.

Desuden er det praktisk at hæve din hunds seng op fra jorden for at minimere forstyrrelser og træk for dit kæledyr.

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *