Omlet bloggen

Få 50% rabat på Peck Toys når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev

Er det tid til en opgradering af hønseberigelsen? Få 50% rabat på Peck Toys når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev – kun i en begrænset periode.

Vilkår og betingelser:
Denne kampagne gælder kun fra d. 5/3 2020 indtil midnat d. 9/3 2020. Når du har indtastet din e-mail adresse på hjemmesiden modtager du en unik rabatkode som kan anvendes ved kassen. Ved at indtaste din e-mail abonnerer du på Omlets nyhedsbrev. Du kan afmelde dit abonnement til enhver tid. Tilbuddet gælder kun enkeltpakker af Poppy og Pendant Peck Toys til høns. Tilbuddet gælder ikke dobbeltpakker med to Peck Toys eller et Peck Toy og en Caddi. Tilbuddet er begrænset til maks. 2 Peck Toys per husstand. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabbatten dækker ikke leveringsomkostninger, gælder ikke på i forvejen nedsatte produkter og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *