Omlet bloggen

Hvis du køber ét legetøj til dine høns dette forår…

…så sørg for at det er et Peck Toy!

 

Peck Toy det perfekte valg til dine høns fordi…

  1. Peck Toy sikrer langsom frigivelse af foder. Dette er perfekt til godbidder, så du undgår at hønsene spiser for meget ad gangen, men samtidig holder dem velforsynet hele dagen.
  2. Peck Toy er også en fremragende måde at holde hønsene beskæftiget på dagen lang, særligt ideelt på våde eller blæsende dage, når de foretrækker at blive i deres beskyttede gård, eller når du ikke har mulighed for at lukke dem ud af gården. Peck Toy tilbyder hønsene spændende og belønnende leg hele dagen lang.
  3. Findes i to forskellige designs, der passer til din hønsegård og dine høns. Den kan enten hænges op i gården, hvor den svinger frem og tilbage, når hønsene hakker til den, eller stå frit i jorden hvor som helst i gården eller haven.
  4. Peck Toy kan anvendes til enhver af hønsenes tre ernæringsmæssige behov – godbidder, foder eller grus. Antallet du har brug for afhænger af hvad de skal bruges til, et Peck Toy egner sig som godbiddispenser til 4 mellemstore høns, eller som foderdispenser for 2 mellemstore høns. Et Peck Toy er nok til 6 høns, hvis den bruges som grusdispenser.
  5. Brug af Peck Toy til godbidder hjælper også med at forbedre hygiejnen i hønsegården, da den vil forhindre, at der lander mere foder på jorden end hønsene har brug for eller lyst til. Dette er en effektiv måde at undgå, at gnavere bliver interesserede i dit hønsehus og din hønsegård.
  6. Denne weekend kan du spare 50% på Peck Toys når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev. Dette er en fantastisk mulighed for at få et godt tilbud og samtidig forkæle dine høns med et nyt legetøj til foråret. Få din unikke rabatkode på Peck Toy-siden her

Fås nu fra kun 67 kr. eller 33,50 kr., når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev.


Vilkår og betingelser
Denne kampagne gælder kun fra d. 5/3 2020 til og med d. 9/3 2020. Når du har indtastet din e-mail adresse på hjemmesiden modtager du en unik rabatkode, der kan anvendes ved kassen. Ved at indtaste din e-mail adresse tilmelder du dig Omlets nyhedsbrev. Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. Tilbuddet gælder kun pakker med enkelte Poppy eller Pendant Peck Toys. Tilbuddet gælder ikke dobbeltpakker med to Peck Toys eller et Peck Toy og en Caddi godbiddispenser. Tilbuddet er begrænset til 2 Peck Toys per husstand og gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabatten kan ikke overføres til levering, anvendes på i forvejen nedsatte produkter eller i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *