Omlet bloggen

Få et GRATIS luksus tæppe når du køber en Omlet seng med støttekant

Grib denne chance for at opgradere dit kæledyrs seng til den luksuriøse Omlet seng med støttekant. Sengen fås i tre forskellige størrelser og tre smukke farver, den fremragende memory foam madras giver dit kæledyr uovertruffen støtte til en dyb drømmesøvn, mens det slidstærke overtræk føles superblødt mod dit kæledyrs krop og kan maskinvaskes.

I en begrænset periode får du nu et GRATIS luksus superblødt tæppe når du køber en seng med støttekant. Læg blot sengen i din indkøbskurv, så tilføjes dit gratis tæppe automatisk til ordren!

Vilkår og betingelser
Tilbuddet om et gratis luksus superblødt tæppe når du køber en Omlet hunde- eller katteseng med støttekant gælder fra d. 2/4 2020 indtil midnat d. 6/4 2020. Når du har tilføjet din valgte seng til indkøbskurven, tilføjes et gratis tæppe til ordren via en automatisk kampagnekode. Tæppet passer til størrelsen på den seng, du har bestilt. Tæpper der tilføjes manuelt til indkøbskurven er ikke gratis. Hvis tæppet ikke tilføjes automatisk, så anvend kampagnekoden BLANKET24 når du køber en seng med støttekant 24, BLANKET36 for en seng med støttekant 36 og BLANKET42 for en seng med støttekant 42. Gælder så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet kan ikke anvendes i forbindelse med andre rabatter eller tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *