Omlet bloggen

Vind 1 af 5 Caddi godbidsdispensere denne weekend!

Konkurrence!

Vi har 5 Caddi godbidsdispensere på højkant, et sjovt og stimulerende foderlegetøj til høns, kaniner og marsvin, på vores Twitter! Alt havd du skal gøre er at følge Omlet på Twitter og kommentere på konkurrenceopslaget om du har en ?, ? eller ?.

Vilkår og betingelser
Konkurrencen slutter til midnat d. 20. april 2020. Deltag ved at kommentere på Caddi konkurrenceopslaget på Omlets Twitter profil – du skal også følge profilen. Vinderne bliver tilfældigt udvalgt blandt alle deltagere verden over og får besked indenfor 7 dage efter konkurrencens afslutning. Hvis vinderen ikke svarer for at gøre krav på deres præmie indenfor 7 dage, forbeholder vi os retten til at vælge en anden vinder i stedet. Omlet forbeholder sig retten til at trække konkurrencen tilbage eller ændre vilkårene til enhver tid. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Omlet medarbejdere og deres nærmeste familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen. Vinderen accepterer at deres navn må anvendes af Omlet til markedsføringsopfølgning på konkurrencen.

This entry was posted in Konkurrencer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *