Omlet bloggen

Bliv samarbejdspartner med Omlet og tjen provision

Ved at blive Omlet affilieret kan du tjene 5% provision på hvert salg, du genererer fra din hjemmeside, blog eller sociale mediekonto.

Du lægger et personligt link til vores websted et sted på din platform. Hvis nogen klikker på linket og ender med at bestille noget, giver vi dig din provision! 

Hvad er fordelene ved Omlets affilieringsprogram?

  • Først og fremmest kan du tjene penge med meget lille indsats og forvandle dine hjemmeside-, blog- eller e-mail marketingkampagner til indkomst.
  • Der er ingen opstarts- eller driftsomkostninger, du kan begynde at tjene med det samme.
  • Du kan markedsføre vores produkter uden at skulle påtage dig noget lager, så der er ingen risiko for dig.
  • Al kundekommunikation, forsendelse og returnering håndteres af Omlet og vores interne kundeserviceteam.
  • Du kan vælge, hvilke produkter du reklamerer for til dine følgere eller kunder, og hvordan du gerne vil markedsføre dem. Du kan ændre links fra sæson til sæson eller ændre et link til et banner, når du vil.

Hvorfor annoncere Omlet produkter?

Omlet produkter er øjeblikkeligt genkendelige og helt anderledes end noget andet på markedet, når det kommer til design og kvalitet. Vi arbejder aktivt med og investerer i brand- og produktbevidsthed, så når kunder ser Omlet produkter på din platform, er det sandsynligt, at de allerede har hørt om mærket.

Vi har et team af produktdesignere, der konstant arbejder på nye produkter, så der vil altid være noget spændende at vise dine kunder eller følgere.

Hvordan kommer jeg i gang?

Opret en Omlet konto og log ind her. Klik på knappen affilieringsprogram’ i menuen til venstre på skærmen. Du vil derefter kunne indtaste detaljerne for det websted, hvor du poster dine tilknyttede links. Dette kan også være en social mediekonto!

ONår dette er gennemført, vises et orange banner øverst på skærmen, når du befinder dig på Omlets hjemmeside. Find den side, du gerne vil linke til på din platform, for eksempel den automatiske dør til hønsehuset. Klik på Link til denne side, så vil systemet oprette et link og et stykke HTML, som du kan indsætte på dit websted.

Du kan også downloade bannere, der kan placeres på dit websted. I øjeblikket er disse tilgængelige for hønse-, katte- og hundeprodukter.

Hvordan ved I, hvilke ordrer der kommer fra mig?

Det link, du opretter, når du klikker på det orange banner, er unikt. Det indeholder oplysninger om dit websted. Når nogen klikker på dette link fra dit websted, så kan Omlet se, at personen er kommet fra dig. Selvom de forlader Omlets hjemmeside og kommer tilbage igen, ved vi stadig, at de oprindeligt kom fra dig. Dette fungerer i op til 60 dage efter det oprindelige klik.

Du modtager din provision på alt, hvad kunden køber på Omlet-webstedet inden for denne 60-dages periode. Kunden behøver ikke at købe det produkt, du linker til, for at du kan modtage provision, vi vil være i stand til at holde styr på dit samarbejds-ID, mens kunden bevæger sig rundt på webstedet. Dette betyder, at hvis de klikkede på et link til den automatiske dør på dit websted og ender med at købe et Eglu Go kaninhus, vil du stadig få din provision.

Du kan oprette så mange links, som du ønsker, til så mange sider som du vil.

Systemet sporer klik på links, bannervisninger, ordrer og provision, og på din Omlet konto kan du se, hvor din provision kommer fra samt hvor mange klik forskellige links får, hvilket kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad der fungerer bedst.

Hvordan får jeg betalt provision?

Når du har optjent provision, kan du anmode om, at denne overføres til din PayPal- eller bankkonto. Provisionen udbetales 30 dage efter, at en ordre er sendt til den henviste kunde (dette skyldes, at kunder kan returnere et produkt op til 30 dage efter modtagelse). Bemærk venligst, at provisionen på 5% beregnes på ordreværdien ekskl. moms, og der betales ingen provision på leveringsomkostninger.

Har jeg brug for en bestemt type websted for at deltage?

Nej, du kan tilføje en hvilken som helst type websted, blog eller sociale mediekonto, så længe det ikke er vært for indhold, der på nogen måde er ulovligt, skadeligt, truende, uanstændigt, chikanerende, diskriminerende, ærekrænkende eller på anden måde kritisk; faciliterer eller fremmer vold, terrorisme eller anden kriminel aktivitet; er seksuelt eksplicit; krænker eller bistår eller tilskynder til krænkelse af intellektuel ejendomsret, der tilhører nogen part.

 

This entry was posted in Kæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *