Omlet bloggen

Giv dine undulater en chance for at se deres egen skønhed – NYT Geo spejl til fugle

Ligesom mange andre fugle elsker undulater bare ting, der skinner. De vil prikke, hakke og plukke til alt, hvad der skinner. De vil elske at have noget i buret, der reflekterer og skaber spændende lys, og det nye Geo spejl til fugle giver dem netop det!

Spejlet er moderne og stilfuldt med en stor skinnende overflade. Det passer smukt og sikkert ind i Geo fugleburet og findes i to praktiske størrelser, der matcher burets geodæsiske form. Derudover fungerer det strålende som afskærmning til Geo fuglebadet og minimerer derved svineri i og omkring buret.

Undulater er utroligt nysgerrige og sociale fugle. Undulaten vil blive tryllebundet af et spejl i buret, hovedsageligt fordi den tror, at spejlbilledet er en anden fugl. Denne nye “ven” kan være en fantastisk tilføjelse i dine fugles liv.

Når du har to eller flere undulater i dit bur, får spejle normalt ikke mere opmærksomhed end andet legetøj, men det er en vidunderlig og stimulerende tilføjelse til din opsætning, som dine fugle vil elske.

Selvom det anbefales altid at holde undulater parvis eller i større grupper, så er der omstændigheder, hvor det bare ikke er muligt. Måske er en af dine undulater for nylig gået bort, og du er i færd med at finde en ny samlever til din fugl, eller din fugl har nogle helbredsmæssige problemer, der kræver, at de adskilles fra andre et stykke tid.

Hvis din undulat lever alene, bliver du nødt til at være deres vigtigste kilde til social interaktion, men et spejl i buret kan være en god backup, mens du ikke er i nærheden. Undulater kan bruge timevis på at pleje og snakke med deres smukke roommate, og for mange har dette langvarige positive virkninger. Enlige undulater skal slippes ud af buret og leges med en betydelig mængde tid hver dag, men en spejlkammerat vil få de timer, hvor fuglen er alene, til at flyve afsted!

This entry was posted in Fugle


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *