Omlet bloggen

50% rabat på luksus tæpper når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev

Luksus superbløde hundetæpper fra Omlet er den perfekte tilføjelse til din hunds soveopsætning. Din hund vil virkelig sætte pris på dette ekstra lag varme at putte sig med til en dejlig lang lur, nu hvor de køligere dage nærmer sig. Tæppet kan maskinvaskes, så du kan også bruge det til at beskytte sofaer, tæpper og bilsæder imod mudrede poter efter lange efterårsgåture.

Gør din hunds seng klar til efteråret med dette superbløde luksuriøse tæppe – nu til halv pris, når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev, så du kan spare op til 91,50 kr.!

Vilkår og betingelser
Dette tilbud gælder fra d. 22/ 9 til og med d. 27/9 2020. Når du har indtastet din e-mailadresse på hjemmesiden, modtager du en rabatkode, der kan anvendes ved kassen. Ved at indtaste din e-mail tilmelder du dig Omlets gratis nyhedsbrev. Du kan afmelde det igen til enhver tid. Tilbuddet gælder kun Omlets luksus superbløde tæpper til katte og hunde. Tilbuddet gælder ikke nogen hundesenge eller kølemåtter. Tilbuddet er begrænset til 2 tæpper per husstand og gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet dækker ikke leveringsudgifter eller i forvejen nedsatte produkter og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *