Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Opgrader din kaningård til efteråret

To børn udenfor med to kaniner i en Zippi tunnel på et udendørs Eglu Go kaninhus

Efteråret byder på en perfekt mulighed for at tage lidt tid til at sikre, at dine kaniner er glade og tilfredse i deres opsætning i haven. Uanset om du planlægger at lade dem blive udenfor vinteren over eller flytte dem indenfor før vinterkulden rigtig sætter ind, så er der stadig et par måneder tilbage, hvor dine kaniner muligvis har brug for lidt ekstra hjælp og støtte. Her er nogle nemme måder at opgradere din udendørs kaningård på!

Udvidelser

Først og fremmest bør du se godt på din løbegård og vurdere, om den er god nok for dine elskede kaniner, eller om der er plads til forbedringer. Uanset om de har en Eglu gård, en udendørs walk-in løbegård eller en Zippi gård, kan du gøre den større med praktiske udvidelsespaneler, som er lette at montere. På den måde får dine kaniner mere plads til at løbe rundt på, og du kan tilføje mere sjovt tilbehør, der holder dem travlt optaget i de koldere måneder.

Caddi

Madrester og godbidder, der ligger rundt omkring i løbegården, får det ikke kun til at se lidt trist og rodet ud, det kan også tiltrække gnavere og andre skadedyr, og hvis du ikke er opmærksom på din rengøring, kan dine kaniner ved et uheld indtage noget, der er blevet muggent. 

En god måde at opgradere din kaningård på og fodre dine kæledyr med lækre og nærende godbidder er at få en Caddi godbidsdispenser. Fyld den med frisk græs, grøntsager fra køkkenhaven eller noget hakket frugt, og hæng den fra toppen af løbegården. Kaninerne vil elske godbidsdispenserens svingende bevægelse, når de prøver at få fat i en lækker mundfuld, og spildet vil være minimalt. Derudover vil du være i stand til at holde styr på, hvornår du gav dine kaniner hvilke godbidder, så du kan skifte mellem forskellige ting og sørge for, at intet forbliver i løbegården efter det er blevet dårligt. 

Platforme

Alle ved, at kaniner elsker at hoppe! At tilføje platforme i din kanins løbegård er en fantastisk måde at lade den hoppe af hjertens lyst, mens du får mest muligt ud af den brugbare plads, du har i Zippi gården. Platforme vil give din hoppende ven flere steder at udforske, hvilket igen vil hjælpe med at styrke deres muskler, når de hopper op og ned på deres nye eventyrlegeplads. Omlet platformene er også velegnede til brug hele året rundt, så du kan stadig få mest muligt ud af denne funktion, når vejret bliver køligere i løbet af efteråret.

 

 En kvinde udenfor om efteråret med to kaniner i deres løbegård
 En blåøjet kanin kigger igennem et lyserødt Zippi shelter

Shelters

Zippi Shelters vil være en god tilføjelse til din løbegård om efteråret, da de både giver ly og læ samt en invitation til stimulerende leg. Kaniner har et naturligt instinkt for at søge et skjulested, og i naturen skaber de ‘rum’ i deres tunnelsystemer, hvor de kan komme til at slappe af og tage en lur. Zippi Shelters vil give kaninerne nøjagtigt dette, men i din kæledyrskanins gård. De vil også elske at løbe ind og ud af eller springe ovenpå shelteret for at undersøge deres omgivelser. 

Selvom kaninerne altid vil have deres hus at trække sig tilbage til, når det bliver vådt eller blæsende, er det dejligt at have et andet sted, hvor de kan komme væk fra de uundgåelige efterårsbyger. Shelters er robuste og vandtætte, og dine kaniner vil elske at hoppe ind for at slappe af. 

Godbidder

Når det bliver koldere, bruger dine kaniner mere energi på at holde sig varme, så det er det ideelle tidspunkt at fylde op med godbidder i skabene. Sørg for, at du finder en god balance mellem frisk frugt og grøntsager og købte godbidder til at lægge i gården, som f.eks. disse brændenælde og mælkebøtte rødder, der er fulde af vitaminer og mineraler, eller Beaphar Crunch Sticks, der tilskynder til sund tandpleje.

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *