Omlet bloggen

50% rabat på Peck Toys når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev

Trick or treat! Forkæl dine høns til Halloween med et uhyggeligt godt tilbud på Peck Toys. Spar 50% på Peck Toys når du tilmelder dig Omlets nyhedsbrev!

Vilkår og betingelser
Kampagnen løber fra d. 29/10 til og med d. 2/11 2020. Når du har indtastet din e-mailadresse på hjemmesiden, modtager du en rabatkode, der kan anvendes ved kassen. Når du indtaster din e-mailadresse, tilmelder du dig samtidig Omlets nyhedsbrev. Du kan afmelde det igen til enhver tid. Tilbuddet gælder kun enkeltpakker af Poppy og Pendant Peck Toys. Tilbuddet gælder ikke dobbeltpakker af Peck Toys eller dobbeltpakker af Peck Toy + Caddi. Tilbuddet er begrænset til 2 Peck Toys per husstand. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabatten dækker ikke leveringsudgifter eller i forvejen nedsatte varer og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *