Omlet bloggen

Mød Topology-stjernerne og deres yndlings topmadrasser

Mød fem fantastiske stjerner fra vores spændende nye video og få mere at vide om deres nye yndlings hundeseng: Topology!

Topology er en superstilfuld, behagelig og praktisk seng, som både hunde og deres ejere vil elske! Topmadrasser, der kan maskinvaskes, lynes let af og på den støttende memoryskum madras, så din hunds seng nemt kan holdes ren og hygiejnisk. Udvalget af fem forskellige topmadrasser betyder også, at du vil kunne skræddersy sengen til at passe til din hund og dens personlighed.

Vi bad fem af de firbenede hovedrolleindehavere fra Topology-videoen om at fortælle os hvilken topmadras, der er deres favorit, og hvorfor:

Freddie elsker sin Topology hundeseng med en behagelig sækkepude topmadras

Freddie er en legesyg dalmatiner med masser af energi! Han elsker at vise sine springevner frem og kaster sig med glæde i sin seng igen og igen for at brænde noget krudt af. Dette er ikke nogen udfordring for Topology hundesengens robuste stof og stærke syninger, og Freddies yndlings topmadras, sækkepuden, er både sjov og superbehagelig, da den lader hundes kroppe slappe fuldstændig af, når de ligger på den.

Det sker ikke ofte, men nogle gange har selv Freddie brug for en god, lang lur, og ligesom Topology hundesengen kan modstå hans livlige leg, vil den også yde fremragende støtte til hans hvilende krop. Takket være laget af memory foam i basen og den bløde topmadras, er Freddies ejere ikke i tvivl om, at han er fuldstændig afslappet og behageligt tilpas, når han endelig lægger sig for natten.

Woody kunne slappe af i dagevis på sin Topology seng med luksus lammeskind topmadras

Selvom hverken han eller hans ejer vil indrømme det, så er goldendoodlen Woody dét, som mange ville beskrive som en forkælet vovse. Han accepterer intet andet end den mest luksuriøse hundeseng efter sine spadsereture rundt i byens parker, så det er ingen overraskelse, at hans yndlings topmadras er lammeskindet.

Woody kan strække sig ud på sin Topology hundeseng, der står på den bedste plads i stuen, og føle det superbløde stof mod sin hud, mens madrassen med memoryskum former sig rundt om hans krop. Woodys ejer sætter virkelig pris på, hvor let det er at fjerne og rengøre topmadrassen.

Winston føler sig sikker og godt støttet på sin Topology hundeseng med en topmadras med støttekant

Lille Winston er en gravhund og kun seks måneder gammel. Med al den spændende udforskning, læren, leg og tyggen i sko, han skal foretage sig hele dagen, er det ekstra vigtigt, at han har en behagelig seng at trække sig tilbage til, når han bliver træt.

Winston elsker virkelig topmadrassen med støttekant. Den perfekt polstrede støttepude giver ham ikke alene et godt sted at hvile hovedet mens han sover, den omslutter også kroppen for at give en hule-lignende følelse, der tilføjer en følelse af sikkerhed.

Margot foretrækker den quiltede topmadras’ elegance og ekstreme komfort

Margot er en afghansk mynde med stil, der sætter pris på den enkle luksus i livet. Hun elsker at være komfortabel, helst godt puttet i nærheden af pejsen efter en tur rundt i byen, hvor hun nyder at møde nye hunde at snuse til.

Margots foretrukne topmadras er den superbløde quiltede version. Den forbliver kølig mod kroppen om sommeren og har en opvarmende effekt om vinteren, og det klassiske design oser af luksus og komfort. Derudover elsker Margots ejere udseendet af den bløde myntegrå mod resten af deres møbler!

Esme kan tørre og slappe af på mikrofiber topmadrassen på hendes Topology hundeseng

Esme er en terrier-blanding i perfekt størrelse, der elsker at løbe over brede marker og jagte egern mellem træer på lange gåture i naturen. Regn og vind stopper hende ikke – jo mere mudder desto bedre! Derfor er mikrofiber topmadrassen hendes favorit. Det strukturerede stof er rart at gnubbe sin våde ryg mod, og det fremskynder også tørringsprocessen.

Esmes ejere elsker desuden, at hun har et sted at tørre sig efter de uundgåelige brusebade, som ikke lige er midt på gulvtæppet! Rester af mudder og fugt fra gåture blandes hurtigt og jævnt ind i mikrofiber topmadrassen, og den kan vaskes igen og igen, så der er mulighed for flere dejlige vandreture i naturen.

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *