Omlet bloggen

Sidste bestillingsdatoer for levering inden jul

For at være sikker på levering inden jul, skal du sikre dig, at du har bestilt inden nedenstående datoer. Vær opmærksom på, at problemer med leveringsfirmaer ikke altid kan undgås, og hvis du vil være sikker på, at din ordre bliver leveret i tide til jul, anbefaler vi stærkt, at du bestiller i god tid før disse datoer. Alternativt kan du ringe eller e-maile vores kundeserviceteam for at få rådgivning om bedste leveringsmulighed på denne travle tid af året. 

DHL – Economy Select (EU)

Mandag d. 21. december

Royal Mail – Business Parcels Priority

Onsdag d. 16. december

Kime – Eurofirst

Fredag d. 11. december

 


This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *