Omlet bloggen

Hvorfor har kaniner brug for platforme?

Kanin hopper på Omlet Zippi kaninplatform mens ejeren ser på

Sammenlignet med et legeområde på et enkelt niveau, kan du ved at have en ekstra etage i dine kaniners indhegning øge deres muligheder for motion og hjælpe dine kæledyr med at aktivere muskler, som de ville bruge i deres naturlige miljø til at klatre op og ned i tunneler under jorden. Det vil styrke dyrenes muskler og knogler at hoppe op og ned ad rampen, hvorfor platforme anbefales som et vigtigt kanintilbehør af dyrlæger og dyrevelfærdsorganisationer.

Giv kaniner et sjovt miljø

Som kaninejer er det dit ansvar at give dine kaniner alt, hvad de har brug for, og det indebærer en sikker indhegning, hvor de kan lege, motionere, spise og vaske sig selv. Du kan hjælpe din kanin til at holde sig sund og glad ved at tilbyde en række legesager til leg og motion, og Zippi platforme er en fantastisk måde at give dine kaniner en legeplads, de vil elske.

Hvordan kan jeg give mine kaniner mere plads?

Platforme er også en nem måde at give dine kaniner mere plads til at bevæge sig rundt og udforske på. Ved at placere en platform i din kanins løbegård kan du udnytte højden bedre og give et endnu større område til legetøj og motion. Platformen giver en udkigspost, så kaniner kan udforske deres miljø fra en højde plus en mere spændende måde at motionere på. Området nedenunder føles sikkert for kaniner, så de kan slappe af og græsse på hø, eller hvis de har brug for ly for dårligt vejr.

Hvad er Zippi platformene fra Omlet?

Zippi kaningårde og platforme fra Omlet er designet til at tilbyde et modulært system, som du kan tilpasse til enhver tid. Platformene passer sikkert på Zippi kaningården, så de føles sikre under fødderne, og er vandtætte, så de er nemme at rengøre med bare en haveslange og et dyrevenligt desinfektionsmiddel. Start småt og tilføj flere udvidelser og platforme til enhver tid for at opbygge et fantastisk legeområde til dine kaniner.

Kaniner udenfor i deres Omlet udendørs løbegård til kaniner med deres kaninplatforme

5 måder at bruge Zippi kanin platforme på

Har du brug for lidt inspiration til, hvordan du kan bruge platforme med dit kæledyr? Se vores idéer nedenfor til at skabe et sjovt og sikkert område, hvor dine kaniner kan motionere.

1. Tag ly i nye højder!

Zippi platformene tilbyder ly nedenunder på dage med dårligt vejr, men dine kaniner kan stadig få mest muligt ud af den anden etage i deres indhegning under vind og regn med Zippi shelters og legetunneler.

Med en 3-panel bred kaninplatform kan du endda placere en Zippi Shelter i begge ender og forbinde dem med en legetunnel. Eller placer et shelter på platformen og et nedenunder. Glem ikke at komme noget hø ind i shelteret på platformen, så dine kaniner kan gumle på en snack, mens de venter på, at stormen passerer!

2. L-formet suite

The Hjørneplatformen til kaniner sammen med en multi-panel platformspakke kan bruges til at skabe et L-formet mezzaninområde med 2 ramper. Afhængigt af længden og bredden af din Zippi kaningård kan du enten placere begge ramper i samme retning eller skabe en let spiraleffekt som på billedet til venstre.

Her har vi brugt en hjørneplatform til kaniner, fastgjort til en Zippi platformspakke med 3 paneler, i en høj 3 x 3 Zippi kaningård.

3. Ned og direkte op igen!

I en længere Zippi gård, omkring 4 eller 5 paneler i længden, kan du placere Zippi platforme overfor hinanden, så dine kaniner kan løbe lige ned ad en rampe og direkte op ad en anden for et skabe en slags løbebane! Glem ikke, at Zippi platformene er stærke og robuste, så din kanin føler sig sikker ved at hoppe op og ned ad rampen.

4. Frokost på altanen, Hr.?

Placér Caddi godbidsdispensere så de hænger over platformene, så dine kaniner kan nyde deres frokost med udsigt til haven. Variér maden i den langsomt frigivende foderdispenser for at holde kaninerne begejstrede, og sørg for en 5-stjernes oplevelse i din nye bunny bar! Disse foderlegesager kan også bruges som høhæk for at holde gulvet i dit kanins hus, bur eller legeområde rent.

5. Zippi tunnel til første sal!

Kombiner Zippi platformene med vores populære Zippi tunnelsystem ved at placere din Zippi tunnel-indgang oppe på platformniveauet. Det betyder, at dine kaniner kan hoppe op og ned i Zippi tunnelen for at komme fra en indhegning til deres platform, ned ad rampen og ind i en anden Zippi gård.

Her har vi brugt Zippi platforme med en Zippi tunnel dobbeltpakke med bur-til-gård forbindelsessæt og Zippi tunnel støtteben til at forbinde en Zippi kaningård og gården på et Eglu Go kaninhus. Du kan også bruge tunnellerne til at forbinde dit traditionelle trækaninbur til en anden indhegning.

Klik her for at finde mere information om Zippi platforme til kaniner.
Klik her for at finde mere information om at holde kaniner.

Omlet og dine kaniners hjem

Som kaninejer er det dit ansvar at give dine kaniner alt, hvad de har brug for, og det inkluderer en sikker indhegning, hvor de kan lege, motionere, spise og vaske sig. Det vil hjælpe med at holde din kanin glad og sund, hvis du giver dine kaniner en række legetøj til leg og motion, og med Omlets Zippi platforme samt Zippi tunnelsystemet til kaniner og Eglu Go kaninhuset kan du gøre netop det, med en legeplads, de vil elske.
To kaniner, der bruger Omlet Zippi kaninplatforme

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *