Omlet bloggen

15% rabat på Geo fuglebure – kun i en begrænset periode!

I en begrænset periode kan du nu spare 15% på Geo fugleburet fra Omlet.

Opgradér dit fuglebur til år 2021 med det stilfulde Geo, der er nemt at rengøre og med en integreret ‘spildfri’ vand- og foderstation. Buret fås i tre moderne farver med valgfrit tilbehør som stjernehimmel-natoverdækning og det flotte blå fuglebad, alt sammen nu med 15% rabat.

Brug rabatkoden: HAPPYGEO

Tilbuddet gælder til og med d. 15/3 2021. Vilkår gælder.

Se hvad vores kunder har sagt om Geo fugleburet…

Julie, USA: Fantastisk bur! Æstetisk smukt såvel som rummeligt til to undulater. Vi købte den høje stander og alt tilbehør og er fuldstændig tilfredse med købet.

Naomi, Holland: Meget tilfreds med Geo fugleburet! Buret er ikke kun smukt og rummeligt, det er også meget let at rengøre. Beholderens materiale i bunden føles behageligt og er fast. Selv hvis man ikke har tid til at gøre hele buret rent en enkelt gang, kan man hurtigt gå over det med en klud, snavset er super let at fjerne. Foderapparatet samler alle resterne fra frøet, og det er også sjovere at se fuglene spise, fordi det foregår i midten. Vi er meget tilfredse med buret og har kun positive kommentarer!

Noe, Frankrig: Jeg er vildt glad for at have dette bur og fortryder på ingen måde at have købt det for dets praktiske og originale design! For mine fugle er det et drømmeliv med masser af plads og meget mere naturligt lys, de kan nyde! Jeg kan varmt anbefale det!

 

Vilkår og betingelser

Kampagnen med 15% rabat på Geo fuglebure løber fra d. 11/3 til og med d. 15/3 2021. Brug rabatkoden HAPPYGEO ved kassen. Tilbuddet gælder alle farver plus den høje stander, fuglebad, spejle og natoverdækning. Tilbuddet gælder ikke den lave stander til Geo fugleburet da denne i forvejen er nedsat i pris. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Tilbuddet dækker ikke leveringsudgifter og kan ikke anvendes på i forvejen nedsatte varer eller i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *