Omlet bloggen

93% af katteejere kæmper med at vælge, når det gælder deres kattes toiletvaner

Uanset om du er ny katteejer eller har brugt kattegrus i lang tid, så kan markedet for kattegrus være forvirrende, og det er ikke altid en let opgave at vælge den rigtige type kattegrus, der imødekommer dine behov og din kats præferencer.

Killinger er nogle nuttede små pelskugler, men de begynder også at gå på toilet lige fra starten, så du bliver nødt til at have styr på renlighedstræningen med det samme. Men med kattegrus der fås i en række forskellige materialer lige fra træ til papir, ler til silica og endda tofu, hvilket er så det bedste valg nu? Og når de bliver lidt ældre?

Med så mange typer kattegrus på hylderne er det ikke overraskende, at da vi i en undersøgelse spurgte katteejere ad, viste det sig, at hele 93% måtte prøve flere forskellige typer kattegrus inden de fandt deres nuværende foretrukne valg. Lyder det bekendt?

I undersøgelsen fandt vi ud af, at 54% af de adspurgte katteejere mener, at deres katte nok er ret kræsne omkring det kattegrus, de bruger. Som om de kræsne katte ikke var nok, så er katteejere også skuffede over kattegrus, de prøver, og må derfor bruge mere tid og flere penge på at finde det perfekte match for dem og deres kat.

For at gøre op med denne vanskelige beslutning lancerer vi nu 5 varianter af kattegrus. Disse er skabt til at være er nemme at forstå og med en høj ydeevne. Den farverige samling byder på 5 veldokumenterede materialer at vælge imellem, simpelthen navngivet 1, 2, 3, 4, 5. Materialerne er: Silica, tofu, fyrretræ, ler og papir. Men bare rolig, vi hjælper dig også med at finde ud af hvad forskellene er og træffe det helt rigtige valg. Denne praktiske kattegrus-vælger giver dig to ekspertanbefalinger for at gøre beslutningsprocessen så let som mulig.

Omlets marketingchef, Johannes Paul, siger: Hos Omlet stræber vi efter at gøre det let som 1, 2, 3 at vælge kattegrus! Dette nye sortiment tager virkelig al gætværket ud af et meget vigtigt valg for så mange katteejere, og vi håber, det vil spare vores kunder for en masse skuffelse og spild af tid.

 

 

Lær mere om de forskellige varianter i Omlets nye sortiment af kattegrus…

 

Ultrahygiejnisk og absorberende

Nr. 1 Silica kattegrus er lavet af små sandpartikler, der er ekstremt absorberende, for at reducere fugt og lugt i din kattebakke og holde den frisk og hygiejnisk meget længere. De små korn absorberer og tørrer hurtigere end andre typer kattegrus, og materialets fine natur betyder desuden, at gruset ikke klæber sig til kattepoter og bliver slæbt rundt i dit hjem. Det klumpende kattegrus er også nemmere at plet-rengøre for at forbedre langtidsholdbarheden.

 

Klumpende og komposterbar

Nr. 2 Tofu kattegrus er lavet af knust tofu og neutraliserer lugt virkelig effektivt takket være en sammensætning af aktivt kul, der fanger dårlig lugt. Dette klumpende kattegrus er også yderst absorberende, hvilket reducerer spild og holder kattebakken friskere i længere tid! Knust tofu er bionedbrydeligt og kan komposteres, hvilket gør det nemt og miljøvenligt at skille sig af med.

 

Frisk duft og 100% bionedbrydeligt

Nr. 3 Pine / Fyrretræ kattegrus vil transformere din kattebakke med en dejlig duft af frisk træ, plus det er 100% bionedbrydeligt og komposterbart, hvilket gør det til et venligt valg både for din kat og for miljøet! De store træpiller er yderst absorberende og tilbyder dermed langvarig friskhed med fremragende lugtkontrol, samtidig betyder dette minimalt spild og mindre tid brugt på rengøring.

 

Holder længe med minimalt spild

Nr. 4 Clay / Ler kattegruset er lavet af yderst absorberende bentonit lerkugler med aktive kulpartikler for ekstrem lugtkontrol. Kattegrusets overlegne klumpende egenskaber gør det nemt og hurtigt at plet-rengøre efter brug. Dette forbedrer ikke alene den generelle hygiejne og friskhed i kattebakken, men minimerer desuden spild og forbedrer holdbarheden.

 

Ikke-klumpende og perfekt til killinger

Nr. 5 Paper / Papir kattegrus er lavet af genbrugsavispapirspiller med naturlige lugt- og fugtabsorberende egenskaber. Papir er ikke alene miljøvenligt og bionedbrydeligt, det holder sig også frisk i længere tid og minimerer spild. Den lette pose er supernem at håndtere, og kattegrusets ikke-klumpende natur gør det til det perfekte valg for yngre katte, da det er mildere for poterne og mere sikkert for de små maver.

 

Omlet kattegrus fås nu eksklusivt hos Omlet.dk med priser imellem 59,99 kr. og 79,98 kr.

 

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *