Omlet bloggen

Glædelig Halloween – 20% rabat på skrækkelig god hønseberigelse

Forkæl dine høns med deres helt eget kosteskaft til Halloween! ?

20% rabat på skrækkelig god underholdning til høns med rabatkoden CHICKORTREAT, inklusive Omlet siddepinde, Peck Toys m.m.


Vilkår og betingelser
Kampagnen med 20% rabat er gældende fra d. 28/10 til og med d. 31/10 2021. 20% rabat gælder kun hønsegyngen, Omlet siddepinde i 1m og 2m, Pendant og Poppy Peck Toys samt Caddi godbidsdispensere. Tilbuddet gælder ikke dobbeltpakker eller noget andet hønseudstyr. Tilbuddet er begrænset til 2 stk. af hvert produkt per husstand. Gælder kun så længe lager haves. Omlet Ltd. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid. Rabatten dækker ikke leveringsudgifter eller i forvejen nedsatte varer og kan ikke anvendes i sammenhæng med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *