Omlet bloggen

Gå ikke glip af sidste bestillingsdato for levering inden jul

Sørg venligst for at bestille dine varer allersenest på nedenstående dato for at være sikker på at få dem leveret inden jul. Vær venligst opmærksom på at problemer hos leveringsfirmaer ikke kan undgås. Hvis du vil være helt sikker på, at din ordre når frem inden jul, så anbefaler vi, at du bestiller i rigelig god tid inden denne dato. Alternativt kan du ringe til os eller sende en mail for at høre mere om hvilken leveringsservice, der er bedst at anvende på denne travle tid af året. Vær venligst også opmærksom på at datoen nedenfor kun gælder de varer, der er på lager. Forudbestilte varer kan først sendes, når de er på lager.

DPD – d. 19. december

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *