Omlet bloggen

Kælne amoriner – dine kæledyrs kærlighedshistorier

omlet-kaerlighedshistorier

Vi bad folk fra det fantastiske Omlet-fællesskab om at dele historier om, hvordan deres kæledyr hjalp dem med at finde kærligheden, eller hvordan dyr spillede en stor rolle i nogle af deres mest romantiske øjeblikke. Hyg dig og læs disse hjertevarme historier!

gul labrador i fjerboa og dens ejere

Elisse – West Virginia, USA

Jeg mødte min mand, Dan, i 2001, mens vi begge arbejdede for FEMA i New York, på katastrofeberedskabsoperationen efter terrorangrebene den 11. september; han var udsendt af logistikafdelingen fra hovedkvarteret, og jeg kom fra kommunale relationer i New York. Senere besøgte han mig i min lejlighed, og selvom han var pensioneret fra den amerikanske hær, var han en arbejdsnarkoman, så han besluttede, at jeg havde brug for hylder – og at han lige var manden til at installere dem! Dan stillede sit værktøj frem og gik i gang… og Trapper, min søde gamle gule labrador, lagde sig ved siden af ham og lagde poterne over Dans værktøj. Det var SÅ åbenlyst et besiddende “han er min”, at vi begge begyndte at grine – det var en af de mange grunde til, at jeg vidste, at Dan var “den eneste ene”: Trapper ville ikke lade ham gå!

Trapper har altid elsket mig – jeg havde haft ham, siden han var hvalp i 1988 – men han FORGUDEDE Dan: han havde endelig fundet “sin fyr”! Og kærligheden var gengældt. Da vi flyttede til West Virginia i 2002, og Trappers bagben begyndte at svigte på grund af alderdom, bar Dan ham tre etager op og ned hver dag. Mens Dan arbejdede i vores have, lå Trapper ude i solen og drejede hovedet rundt, så han hele tiden kunne se Dan… han “vuffede”, hvis han ikke kunne se Dan hele tiden!

brudepar holder to alpakaer

Mel – Storbritannien

Som barn voksede jeg op omkring dyr, og det inspirerede mig til en karriere som veterinærsygeplejerske. Mit liv er baseret på mine kæledyr, og kæledyrsejere sætter deres lid til mig hver dag for at holde deres firbenede, fjerklædte og skalerede familiemedlemmer trygge.

Min valentinsdags kærlighedshistorie handler om min bryllupsdag, der ikke ville være den samme uden dyr omkring mig! Da jeg planlagde brylluppet, ringede jeg til min lokale præst, og den første ting, han spurgte om, var: ‘Jeg håber, at dine hunde kommer’. Selvfølgelig var de med, men han var ikke klar over, hvor mange dyr, der var inviteret til den store dag! Jeg blev bragt til mit bryllup af to smukke grå heste, der trak os afsted, mens mine tre hunde var ved min side. Mine hunde gik ned ad kirkegangen sammen med min kommende mand, og en af ​​dem var min ringbærer! Jeg er så stolt over, at det lykkedes hende at gå hele vejen ned ad kirkegulvet uden at stoppe for at få kram fra alle hendes yndlingsgæster på kirkestolene. Jeg blev derefter taget med hest og vogn til en smuk lade, hvor min mor overraskede mig med et af mine yndlingsdyr, alpakaer!

Ved slutningen af dagen var min kjole sort og grøn, hvor alpakaerne havde stået på min kjole, men jeg var ligeglad, det var virkelig en magisk dag fyldt med dyr! Jeg var dog lidt ked af, at mine høns og marsvin ikke kunne være der, men jeg tror, de var glade for at nyde solen derhjemme!

stribet kat krøllet sammen på sofaen med bamse

Lauren – Storbritannien

Da jeg mødte min nuværende mand første gang, fortalte han mig, at han havde en kat. Da jeg ikke havde mit eget bosted fordi jeg havde gået på universitetet og været ude at rejse, var jeg meget interesseret, fordi jeg elsker dyr. Jeg sværger, at han fortalte mig, at hun blev kaldt Stripe, fordi hun havde en hvid stribe fra spidsen af ​​hendes næse til spidsen af ​​hans hale. Dette var ikke tilfældet, da hun var en stribet kat uden hvide aftegninger. Men det gjorde mig nysgerrig nok til at ville høre mere!

Da jeg besøgte min nuværende mand for første gang kort efter vi mødtes, sad jeg i sofaen, mens han lavede en kop te i det tilstødende køkken. Mens han gjorde det, kom hans kat (Stripe) og satte sig på mit skød, og jeg klappede hende. Da han kom tilbage med teen, sagde han, at hun aldrig gjorde noget lignende, da hun er en meget genert kat. Så vi siger altid, at Stripe valgte mig, da hun vidste, at jeg ville elske hende!

Hun døde desværre i 2020, men vi gav hende, det der svarer til en statsbegravelse.

par, der klapper deres terrier på deres bryllupsdag
Annette – Storbritannien

Min kælne Amor var min første hund nogensinde kaldet Dooby!! Hun var et kryds af Lakeland Terrier og en Jack Russell – og en meget kræsen, ivrig hund. Da et par venner kom på besøg ved juletid, besluttede hun den aften, at hun ville forlade min dejlig varme seng og sove hos en af ​​mine venner. Hendes valg!!

Han hedder Ian, og vi har nu været gift i næsten 25 år, og ja, hun var med til ceremonien. Desværre er hun ikke længere med os her på Jorden, men hun vil altid være med os i ånden, efter hun tog mit livs bedste beslutning for mig!!

yorkshire terrier i højt græs

Mathieu – Frankrig

Da jeg mødte min kommende kone Céline, havde hun en tre år gammel Yorkie: Nouky.
Første gang jeg skulle hente hende for at gå i biografen, åbnede hendes far døren. Jeg bad høfligt om at se Celine, men faren kaldte på Celines mor Lyn og lod som om, jeg kom for at se hende…
Men den lille hund, som jeg havde mødt ugen før, heppede på mig. Jeg var ikke i det forkerte hus! Han blev hos os i de næste 12 år, spillede altid bold (fremragende målmand) og blev aldrig træt!

This entry was posted in Kæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *