Omlet bloggen

Tilfældig handling af venlighed-dag – kæledyrsudgaven

Lilla katteseng tilfældig handling af venlighed-dag

Torsdag d. 17 februar er Tilfældig handling af venlighed-dag, hvor man fejrer de små (eller store) ting, du kan gøre for at forbedre en andens dag, uge, måned eller endda år. Dette er den perfekte mulighed for at sprede lykke til venner og familie, pelsede eller ej! Her er et par forslag til ting, du kan gøre (med fokus på kæledyr naturligvis!)

Gå en tur med vens hund

Hvis din ven lige har fået en baby, har en travl tid på arbejdet eller bare har en firbenet ven, med uanede mængder af energi, vil de højst sandsynligt blive henrykte, hvis du kommer forbi for at tage deres hund med på en gåtur. Brug en time på at nyde naturen eller kaste en bold rundt i parken, så kan du blive både hundens og ejerens yndlingsperson!

Brug dine høns’ æg til at bage en kage

Saml et par friske æg fra din hønsegård og grav din yndlingskageopskrift frem. Inviter nogle venner til spontan eftermiddagste eller bank på naboernes dør og tilbyd dem din lækre kreation.

Køb et tæppe til dit kæledyr

For kæledyr er det Tilfældig handling af venlighed-dag hver dag hele året. De giver os så meget glæde, at det er rart nu og da at forkæle dem med noget rart. En fantastisk gave til dit kæledyr kunne være et superblødt hundetæppe til at lægge på dens seng. Det behøver ikke engang at være en hund. Mange kæledyr vil elske at putte sig på et tæppe for lidt ekstra varme og komfort.

Betal for en andens indkøb i en dyrebutik

Giv noget tilbage til en anden kæledyrsejer i dyrebutikken. Du behøver ikke engang at give dig selv til kende. Efterlad bare nogle ekstra penge, når du betaler, og bed butiksassistenten om at lægge dem til den næste kundes køb. En gave til både kæledyr og ejer!

Giv et bidrag til dyreværnet

Hvis du har et par øre til overs, er der uden tvivl ingen bedre måde at bruge dem på end at donere til et dyreinternat eller velgørenhed. Nogle krisecentre tager imod donationer i form af mad, godbidder og sengetøj, så du kan købe en ekstra pose med dit eget kæledyrs yndlingsfoder og lægge det i en donationsboks eller aflevere det på hovedkvarteret.

hund på sækkepude hundeseng og hundetæppe

Gør i dag til dit kæledyrs perfekte dag

Du har sikkert en ret klar idé om, hvordan en ideel dag for dit kæledyr ville se ud. Måske er det en speciel morgenmad efterfulgt af en gåtur eller lidt leg? Lidt kærlig pleje og et stort kram? Eller bare masser af godbidder! Du kan lade som om det er deres fødselsdag og gøre alle aspekter af dagen ekstra speciel. Så er vi sikre på, at du også vil have et stort smil på læben inden sengetid!

Saml affald op på din hundetur

Da du allerede skal ud, kan du lige så godt tage en affaldspose og nogle handsker med og samle noget affald op, mens din hund hopper rundt. Du vil måske blive overrasket over, hvor meget affald der gemmer sig i levende hegn eller ved siden af ​​vejen. Det er en stor hjælp for dyrelivet, og en god ting at gøre for fællesskabet!

Sæt mad ud til fuglene

Vilde dyr kan også have brug for lidt hjælp nogle gange, især i de koldere måneder, og de vil helt sikkert sætte pris på en lille tilfældig venlig gave. Sæt nogle fuglefoderautomater op i din have og fyld dem med lækre frø eller fedtkugler, så vil du hurtigt kunne få øje på adskillige smukke små fugle uden for dit vindue.

This entry was posted in Kæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *