Omlet bloggen

Giv dit Eglu hønsehus en forårsrengøring

Foråret er en sæson med masser af ny vækst, muligheder og nye begyndelser. De fleste af os kender udmærket til at rydde op i denne sæson, men har du tænkt over, hvordan du kan give dit Eglu hønsehus en forårsrengøring? Det tager ikke meget tid, og dine høns vil sætte pris på et friskt hus for at få den bedste æglægningssæson. Sådan giver du dit Eglu hønsehus en grundig rengøring for at forberede dig til det varmere vejr.

Mand fjerner rastebakke fra Eglu Cube for at gøre den ren

Det vigtige i en grundig rengøring

Alle hønsehuse bør rengøres grundigt mindst to gange om året, men når de er så nemme at rengøre som Omlets kollektion af Eglu hønsehuse, skal du helst rengøre den oftere. Som hønseholder er der få ting, der er mere tilfredsstillende end et pletfrit hus – især, når det kun tager et par minutter.

En grundig rengøring af dit hønsehus er ikke kun æstetisk tiltalende, det er nødvendigt for at holde dine høners hjem hygiejnisk og parasitfrit. Mens Eglu hønsehuse er lavet af parasit-resistent plastik, vil en grundig rengøring af huset forebygge blodmider i din flok , og holde antallet af fluer på et minimum.

Forårsrengøring af et Eglu hønsehus

Vores hønsehuse er de nemmeste hønsehuse, du nogensinde vil få fornøjelsen af ​​at rengøre. Gør den frygtede opgave med at skrubbe og skrabe et snavset hønsehus til hurtigt og fornøjeligt tidsfordriv på en solskinsdag med vores opfindsomme hønsehuse af plastik. Sådan giver du din Eglu en grundig rengøring dette forår.

Tag de aftagelige dele ud og rengør dem

Den aftagelige møgbakke, rastestativet og redekassebakken (en funktion i Eglu Pro hønsehuset) gør rengøringen af ​​dit hønsehus til en leg. Dump eventuelt bundmateriale i din kompostbunke eller affaldssæk, og børst eventuelt tilbageværende snavs væk. Læg komponenterne ud på en ren overflade, og sprøjt dem grundigt med en højtryksrenser eller vandslange. En opvaskebørste, ren toiletkummebørste eller anden børstet rengøringsanordning kan nemt fjerne sammenklumpet snavs. Eller, hvis du foretrækker en mere praktisk tilgang, vil en spand sæbevand og en svamp også få arbejdet gjort.

Spray og aftør indersiden af ​​hønsehuset

Indersiden af ​​vores Eglu hønsehuse er også lavet af glat plastik, så din højtryksrenser eller vandslange kan bruges til at sprøjte indersiden rent. Tør af med en klud eller svamp, og skrub eventuelt genstridigt snavs med en skrubbebørste for at få en funklende rengøring på få minutter. Omlets Eglu Pro, Eglu Cube, og Eglu Go Up hønsehuse er alle hævede, så dette trin i rengøringsprocessen kan udføres i en passende højde.

Genmontering og omorganisering af hønsehuset

Når de aftagelige komponenter og indersiden af ​​hønsehuset er rene, er det tid til at samle det igen. Hvis dine høns snart skal bruge deres hus, skal du tørre så meget af interiøret som muligt af sammen med bakkerne, før du tilføjer bundmateriale igen. Dette vil forhindre fugtopbygning i bundmaterialet. Hvis dine høns er glade for at hakke og kradse, kan du lade huset og dets dele stå ude i solen for at tørre – hvilket ikke burde tage lang tid, takket være de længere, varmere dage.

Hvis du har gjort dit hønsehus til et flytbart hønsehus, er nu det perfekte tidspunkt at flytte det til et nyt sted. Et skyggefuldt område som forberedelse til de varmere forårsdage, eller måske et frisk græsareal, som din flok kan hakke og kradse i, er ideelle steder på denne tid af året.

Et friskt, rent hus til foråret

Og sådan er det – en grundig rengøring til dine høners hjem på under en time. Når først dit hus er rent, vil det være nemt at vedligeholde hele året. Udskift bundmaterialet i møgbakken efter behov, og fnug redeområdet af og til for at holde alt friskt til din flok.

I løbet af forårs- og sommermånederne er det en god idé at proaktivt pudre rasteområderne i dit hønsehus med kiselgur for at forhindre parasitter i at snige sig ind for at få en midnatssnack. Eglu hønsehuse har ikke trækorn som mider og andre parasitter kan gemme sig i, men de er opportunistiske spisere og kan måske finde sig et måltid. Deres bid vil irritere dine høns på samme måde, så ved at drysse dette effektive støv rundt omkring og inde i huset, vil du i høj grad reducere forekomsten af ​​uønskede parasitter.

Omlet og dine høns om foråret

Foråret er en vidunderlig tid for høns og deres holdere. At se din flok jage insekter, kradse sig gennem friskt græs og tage en dejlig lur i solen er nogle af de mest givende seværdigheder. For at hjælpe dig og dine høns med at få mest muligt ud af denne sæson, så vælg vores Eglu hønsehuse, der er lette at rengøre. Kombiner det opfindsomme design af disse komfortable og funktionelle hønsehuse med vejrbestandige overtræk til hønsegårde til beskyttelse mod forårsbyger og vores sikre Autodoor til at lukke din flok sikkert ind hver aften efter en lang dag med hakken og fouragering.

Mand og pige rengør Omlet Eglu Pro-rastebakken med vandslange

 

 

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *