Omlet bloggen

Forårsrengør din kat eller hunds liv

Hund udenfor, omringet af lyserøde blomster

Foråret er det ideelle tidspunkt for en ny start! Uanset om det betyder at have en stor oprydning, starte et nyt projekt, eller få styr på tingene, er det den perfekte mulighed for at foretage en ændring! Så hvad med at involvere din kat eller hund i din forårsoprydning, så de kan begynde den nye sæson i tip-top stand! Men hvordan begynder du en forårsrengøring af din kat eller hunds liv?

Fjern kæledyrshår fra hjemmet

Før du begynder din kat eller hunds egen forårsrengøring, skal du komme i gang med at fjerne ethvert kæledyrshår eller snavs fra hele hjemmet. Mange kæledyrsforældre er enige om, at det kan være en umulig opgave at slippe af med dyrehår fra hele huset, især hvis du har en kat eller hund, der fælder meget.

Der er dog ikke behov for hårde kemikalier, når du rengør huset med dine kæledyr. Det bedste tip for dine tæpper, er, at drysse med lidt bagepulver, inden du støvsuger. Dette hjælper ikke kun med at fjerne hår, men bagepulver minimerer også lugt. Bare sørg for at bruge en støvsuger, der er specielt designet til hunde- og kattehår for at gøre det lidt lettere!

Når det kommer til rengøring af stofsofaer, kan du blot bruge en tør svamp, da den vil opfange ethvert katte- eller hundehår. Se flere husholdnings rengøringstips for kæledyr, på vores tidligere blog Rengøringstips for hunde, der elsker mudder!

Læg et dyretæppeoven på senge og sofaer fo at holde dine møbler beskyttet, samt at give dit kæledyr et hyggeligt sted at slappe af.

Rengør dine kæledyrs senge

Nu da husstandens forårsrengøring er færdig, er det tid til at fokusere på dit kæledyr, og et godt sted at begynde er ved at rengøre deres seng. Vi vil ikke sove på en beskidt madras, og det vil vores kæledyr heller ikke. Og med hunde, der sover mellem 13 og 14 timer om dagen, og katte, der sover mellem 12 og 16, er det vigtigt at give dem et rent, sikkert og trygt sted at hvile. Heldigvis er alle Omlets senge meget lette at rengøre, med aftagelige betræk og topmadrasser, der kan maskinvaskes.

Alternativt kan du give din kat eller hund en ny seng i foråret. For katte, findesMaya Donut kattesengi en bred vifte af farver, der kan tilføje et strejf af forår til dit hjem i denne friske sæson. OmletsTopology hundeseng er perfekt til hunde, med mulighed for hævede ben, der forbedrer hjemmets hygiejne og luftstrøm.

Giv din kat eller hund lidt pleje

En forårsrengøring ville ikke være komplet uden en makeover af dit kæledyr! Ikke nødvendigvis en fuld transformation fra hoved til pote, men et godt bad og en børstning kan gøre en stor forskel! Afhængigt af din hunds eller kats race skal de muligvis forbi en professionel kæledyrsfrisør, men det er en god ide også at have et grundigt plejeregime derhjemme. Desuden er pleje ikke kun for din hund eller kats udseende, men det er også vigtig for dit kæledyrs helbred da det hjælper med at holde deres hud sund og forhindre lopper eller flåter. Se Omlets brede vifte af pleje og hygiejne tilbehør til katte og hunde for at hjælpe dig godt på vej.

Kat udforsker Omlets udendørs kattetræsystemForkæl dit kæledyr med nyt legetøj og udendørs underholdning

Foråret betyder at lidt varmere vejr er på vej, så både kæledyrsejere og vores pelsede venner vil bruge meget mere tid udenfor. Lidt nyt legetøj vil blive meget værdsat af din kat eller hund, da de tilpasser sig den nye sæson efter at have tilbragt en masse hyggelig tid indendørs i vintermånederne. Eller hvad med at give din kat til sin helt egenudendørs kattegård, hvilket er perfekt til både indendørs og udendørs katte, der elsker eventyr, men har brug for at forblive trygge i haven.

Et kattetræ vil helt sikkert også opfriske din kats liv i foråret! Den Omlet Freestyle kattetræer nu tilgængelig i et udendørs setup. Det er fremstillet med vejrbestandige, rustfrie materialer, og er ideel til uforudsigelige aprilbyger!

Forbered dig på varmen

Før vi ved af det, er sommeren kommet, så hvorfor ikke forberede sig så tidligt som muligt ved at give dine kæledyr den bedste mulighed for at holde sig beskyttet mod varmen. Det er værd at investere i en kølemåtte til din hund i løbet af foråret. Omlets Memoryskum kølemåttehar en giftfri, selvkølende gel indeni, hvilket betyder, at måtten ikke kræver nogen køling. Du kan placere din hunds måtte enten på en flad overflade eller på sengen, og den forbliver dejlig kølig i op til tre timer – det perfekte sommertilbehør!

Hund ligger på kølemåtte oven på en hundeseng med støttekantForåret er lige om hjørnet, så der er intet, der forhindrer dig i at begynde at rydde op fra i dag! Inden du går i gang med at gøre rent i dit hjem, er det dog en selvfølge, at alle rengøringsmidler, du bruger i dit hus, skal være kæledyrssikre, så sørg altid for at tjekke etiketterne. Hvordan vil du forårsrengøre din kat eller hunds liv?

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *