Omlet bloggen

8 ting hønseholdere elsker ved automatiske døre

Omlets innovative automatiske dør til høns er et must-have tilbehør til enhver hønseholder!Den automatiske dør til hønsehus er designet til at lade høns gå ud og ind af deres hønsehus på en måde der er sikker og bekvem for både kæledyr og ejer. Her er 8 ting hønseholdere elsker ved den automatiske dør!

Omlets automatiske dør til hønsehus på en Omlet Eglu hønsegård og på et traditionelt hønsehus i træ

1. Lader høns gå sikkert ud og ind

Omlets automatiske dør er batteridrevet ved hjælp af en lyssensor eller timer til at give hønseholdere fuld kontrol over, hvornår deres høns skal være inde og ude af hønsehuset eller hønsegården. Døren giver maksimal sikkerhed, når høns holdes inde, og lader dem let ud, efter behov. Det betyder, at du ikke behøver at skynde sig ud af sengen på tidlige sommermorgener for at lade hønsene ud, og på mørke vinteraftener kan hønseholdere være sikre på, at deres flok er sikre i hønsehuset, hvis du f.eks kommer sent hjem fra arbejde. Du kan læse mere om, hvordan den automatiske dør gør vinteren lettere for dig og dine høns på vores tidligere blog!

2. Vælg mellem 3 forskelliger indstillinger

Hønseholdere kan tilpasse Omlets automatiske dør til hønsehus til deres livsstil med tre unikke indstillinger. Ved at vælge lysindstillingen kan din automatiske dør automatiseres til at lukke i skumringen og åbne ved daggry. Funktionen følger naturligvis årstiderne, så hønseholdere ikke behøver at bekymre sig om at justere denne indstilling hele året. Tidsindstillingen giver brugerne mulighed for at vælge et præcist tidspunkt for døren til at åbne og lukke, mens den manuelle indstilling giver hønseholdere mulighed for at styre døren, som de ønsker.

3. Let at bruge!

En anden ting, som hønseholdere elsker ved Omlets automatiske dør er, hvor nemt den er at bruge, uanset hvor god (eller dårlig!) dine DIY-færdigheder er! Omlets automatiske dør leveres med alt, hvad hønseholdere har brug for på ét sted, hvilket gør det så enkelt som muligt at samle din dør. Hvem sagde det skulle være kompliceret at holde høns?!

4. Indbyggede sikkerhedsssensorer

På grund af Omlets automatiske dørs indbyggede sikkerhedssensorer, er der ingen potentiel risiko for, at døren ved et uheld klemmer en høne. Skulle en høne eller en anden forhindring være i vejen for døren, når den lukker, vil sensorerne simpelthen åbne Omlets automatiske dør igen, så dine høns kan bevæge sig, før den forsøger at lukke igen.

Kontrolpanel til Omlets automatiske dør til hønsehus

5. Fungerer i al slags vejr

Efter at være blevet testet grundigt, kan Omlets automatiske dør modstå selv de mest ekstreme vejrforhold helt ned til -20 °C! Desuden er LCD kontrolpanelet til Omlets automatiske dør designet med tredobbelt vejrbestandigt kabinet, hvilket gør Omlets automatiske dør til et utroligt holdbart produkt.

6. Forbedrer isolering

Hønseholdere kender til betydningen af isolering, når det handler om dereshøns’ hus. Derfor er Omlets automatiske dør blevet udviklet til at forbedre dette. Den automatiske dør kan bruges til at opgradere stort set ethvert hønsehus, selv
hønsehuse i træsom traditionelt er vanskeligere at holde godt isoleret, eller
Eglu hønsehuse, der også kan drage fordel af at have Omlets automatiske dør.

7. Vandret lukning

Dørmodeller til traditionelle hønsehuse bruger ofte en streng eller et remskivesystem, der løftes lodret, hvilket giver snedige rovdyr mulighed for at få adgang til dine kyllingers hus eller gård hvis de bruger deres styrke. Noget, der gør Omlets automatiske dør så anderledes og en grund til, at hønseholdere elsker produktet, er, at det lukker vandret, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at din flok vil være tryg og sund!

8. Batteridrevet eller med mulighed for at tilsluttes en stikkontakt

En anden af de 8 ting hønseholdere elsker ved Omlets automatiske døre er, at den enten kan være batteridrevet eller tilsluttets en stikkontakt ved hjælp af12V Power Adapter til den automatiske dør til hønsehus, der giver hønseholdere fleksibilitet til at tilpasse deres Omlet automatiske dør som de helst vil!

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *