Omlet bloggen

Hvor skal man placere en katteseng?

maya iglo til katte hyggelig hule stilfuldt møbel med praktisk opbevaringsmulighed og donut seng

Smyger din pelsede kat sig fredeligt ved siden af dig i sengen eller insisterer du på at sove på din pude? Eller har du et udvalgt sted, til din kat, men foretrækker de stadig at ligge på ryggen af din sofa?
Der er fordele og ulemper ved at dele din seng med din kat, og selvom hop i sengen kan være sjovt, kan det også være at foretrække at have dit eget sted at hvile uden at blive forstyrret.

At placere din kats seng på et bestemt sted giver den ikke kun sikkerhed, men giver dig også ro i sindet når du ved, at den har det behageligt. Det betyder ikke, at den ikke nogen gange gerne vil overnatte i din seng! Så hvor placerer man en katteseng, der lever op til de meget selektive katte?

Vi udforsker de bedste kattegodkendte steder til en katteseng eller hyggehule.

Hvor skal man sætte en katteseng?

Hvile er en grundlæggende del af en kats liv, og de bruger masser af tid på det. Katte vælger normalt selv deres mest elskede sovepladser, og det kan være udfordrende at opmuntre dem til at vælge et andet sted. For at udvide dine kattes muligheder ved at bruge den seng, du har valgt, kan du i det mindste sikre dig, at den er stillet et fredeligt sted uden træk. Et varmt sted, tæt på en radiator eller i solen, er typisk fantastisk og bør få kvalitetsstemplet!

Omlets indendørs kattehus er et moderne og stilrent møbel, der kan placeres overalt i hjemmet. Det er beskyttet og hyggeligt, så din kat kan putte sig og tage en fredelig lur væk fra stress og jag i et travlt hjem. Perfekt til katte, der kan lide ensomhed og ro. Ligeledes kan nogle katte virkelig godt lide at hvile højt oppe, så for de mere frygtløse opdagelsesrejsende kan du opleve, at din kat har hang til højder og kan lide at være godt hævet fra jorden. I så fald kan du facilitere dette med et utroligt alsidigt Freestyle gulv-til-loft kattetræ. Da møblet er justerbart, kan du tilføje, hvad du vil, for at gøre dette til en sjov underholdnings- og hvile-zone, alt sammen i dit eget hjem! Det kan endda være du bliver lidt jaloux på din kats huleskjul!

Top-tips til katte

Her er et par forslag, anbefalet af katte til mennesker:

  • På din seng (med eller uden dig i den)
  • I vindueskarmen, gerne sydvendt
  • I bryggerset, når tørretumbleren er tændt
  • I vaskeskabet på dejlige varme håndklæder
  • Krøllet sammen på min hyggelige donut katteseng (den påfuglgrønne er min favorit)
  • Nogen gange på din laptop

Hvor meget søvn har en kat brug for?

Hvor længe en kat sover og hvor ofte vil afhænge af kattens alder og personlighed. Katte er kendt for at have siesta midt om morgenen eller eftermiddagen, eller det kan virke som om de bare sover hele dagen. Har du et dejligt varmt sted ved vinduet? Så finder du højst sandsynligt din kat der. Varme og stilhed er nøglen til en lykkelig lur. Katte bruger i gennemsnit 12-16 timer om dagen på at hvile, så stedet skal være rigtigt. De fleste af os misunder katte, som altid synes at finde det mest behagelige sted i huset og kan sove det meste af dagen. Mens vi arbejder eller laver vores pligter, finder vores katte altid tid til at nyde en fredelig dvale. Katte kan blive irritable og rastløse, hvis de ikke får nok søvn (lidt ligesom deres kæledyrsforældre). Dette kan skyldes, at deres seng ikke er på det rigtige sted, og de ikke er komfortable.

Din kats eget sted

Katte er ret private, og selvom de nyder menneskelig interaktion og hengivenhed, hvilket er godt for at knytte bånd, elsker de også deres eget rum.Katte organiserer deres territorium omkring klart definerede områder, så de kombinerer et nyttigt møbel, der fungerer som det perfekte lille hjem for din kat. Omlets Maya Nook er praktisk talt et soveværelse, som ville passe til enhver killing eller moden kat. Selve sengen er lidt hævet, hvilket reducerer træk, og der er endda et gardin, som er fantastisk til at blokere for ydre støj under den vigtige sovetid i dagtimerne.

Katte elsker at opsøge lukkede rum, og derfor kan du ofte finde dem krøllet sammen inde i en papkasse! Hvorfor ikke tage det et skridt videre og gøre det til en permanent del af deres boligareal – plus det ser virkelig pænere ud end pap, og det vil holde længere!

Katte, der er nervøse, måske en redningskat, en ældre kat eller en, der generelt har en mere forsigtig opførsel, kan virkelig have gavn af at have deres eget rum. De føler sig trygge og sikre og er et sted, de kender til, et sted de kan kravle ind, når de føler, at det er mest ideelt.

Hvis du har en livlig hvalp, en ret larmende hund eller et væld af energiske børn, så er det super vigtigt at sikre, at katte har deres egen plads for sig selv. Vi ved, at katte elsker fred og ro og kun vil afbrydes på deres præmisser!

At dele din plads

Det er ingen forbrydelse at dele din seng med dit yndlingspus af og til! Faktisk vil de fleste katteejere have gjort dette en gang i mellem. Katte har helt sikkert gavn af at være tæt på deres kæledyrsforælder, og følelsen er gensidig. Det sikrer et nært bånd og giver kammeratskab.
De fleste katteejere ved, at katte er mere aktive om natten, selvom de elsker at putte sig ind til dig til at starte med. Når de først har fået nok søvn, er der altid en mulighed for, at de slår til, når din fod rykker, eller vil komme og lægge sig på din pude lige ved siden af ​​dit hoved. Selvom det er hyggeligt, kan det føre til en søvnløs nat (for dig!).
At skabe et område i dit soveværelse til din kat kunne være en mulighed, så hvis de bliver lidt mere aktive eller begynder at tumle, kan de altid flytte sig til deres luksus katteseng der er så blød, at du selv ville have lyst til at ligge der – ideel til den forkælede kat
Den kommer i en række smukke farver, der passer til ethvert boudoir. Du kan vælge at have sengen uden ben, så du kan placere den inde i dit funky kattehus eller tilføj det ekstra lille designelement, som oser af elegance med et moderne twist. Til katten med en cool personlighed, der elsker at være i centrum!

Hvor man ikke skal sætte en katteseng

En kat vil ikke være særlig tilgivende, hvis du placerer dens seng et koldt eller fugtigt sted. Du bør også sørge for, at den er væk fra potentielt trækfulde vinduer eller et særligt støjende sted. For eksempel, hvis din stue eller køkken vender ud mod en høj trafikzone, vil dette ikke være gunstigt for din kat, og de vil højst sandsynligt søge et mere roligt sted at hvile sig.

Luk dem ikke væk

Du kan have et hus fyldt med kæledyr, børn eller antikke møbler, i hvilket tilfælde du kan blive fristet til at lukke din kat væk om natten. Dette anbefales ikke, da de er mest aktive om natten, og det er værdifuld legetid for dem. Det betyder ikke, at de skal strejfe rundt i hele huset, men at give dem lidt plads til at udforske er vigtigt for deres udvikling og i sidste ende deres lykke.

Konklusion

Der er ikke noget endegyldigt svar på, præcis hvor din kats seng skal placeres, selvom det er super vigtigt at sørge for, at din kat har det godt. At have deres eget rum er nøglen til at give stabilitet, plads og en rutine, som din kat er tilfreds med. Det er helt okay at have yndlingssteder at slappe af, og din kat vil utvivlsomt vælge sine egne yndlingssteder, uanset om du kan lide det eller ej. Men at vide, at de kan kalde et sted for deres eget hjem, vil gøre dem glade og tilpassede. Et stabilt hjemmemiljø er altafgørende for din kats lykke. Læs en af ​​vores seneste blogs: Hvorfor løber katte væk? som beskriver vigtigheden af ​​et fredeligt og sikkert hjem.

Omlet har arbejdet utrætteligt på at designe og skabe afprøvede produkter med din pelsede katteven i tankerne, så vi er sikre på, at der er noget for selv de mest krævende katte!

Kat, der ligger på Omlet Maya Donut katteseng fra den fortryllende kollektion

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *