Omlet bloggen

Eglu Cube hønsehuse er stærke

Alle dele til en Eglu Cube fås som reservedele, så hvis noget bliver beskadiget, kan du nemt reparere
e-mail eller telefon, så vil de hjælpe.

The Eglu Cube hønsegårde er bygget til at holde – uanset hvad de bliver udsat for. Det holdbare, dobbeltvæggede hønsehus og kraftige stålsvejsningsnet er stærkt nok til at beskytte dine høns mod orkaner og storme, ræve, ulve og mere. Disse historier er blot nogle af mange fra glade hønseholdere rundt om i verden.


Denne Eglu Cube overlevede en orkan!

Omlet Eglu Cube overlever orkanen Ian

Omlets Eglu Cube hønsehus står fast mod hård vind og storme, og er nem at binde fast eller flytte ind i et beskyttet område. Efter orkanen Ian ramte Florida, USA med 250 kilometer i timen, blev Jeremy forbløffet over at se sin Eglu Cube stadig stående uden skrammer bagefter.

”Vores Eglu overlevede (utroligt nok) orkanen Ian. Vi er omkring en kilometer fra den Mexicanske Golf i nærheden af, hvor orkanen ramte land. Området Venice er beskadiget. Især vores kvarter blev hårdt ramt.

Hele vores baghave blev ødelagt. Hegnet er et fuldstændigt i stykker. Adskillige store fyrretræer (over 9 meter) væltede, heriblandt et, der væltede ind i naboens tag og et, der knækkede elpælen midt over. Men Eglu’en havde ikke en eneste ridse. Vi kunne flytte hønsene ind igen med det samme.”

Jeremy – Florida, USA.

Denne Eglu Cube overlevede et bjørneangreb!

sort bjørn ovenpå et eglu cube hønsehus

Når du bor i et landområde, hvor nogle af dine naboer er sorte bjørne, er det forståeligt at være bekymret for sine høns. Men Toms Eglu Cube levede op til hans tillid, da en bjørn på 130 kilo ikke lykkedes i sit forsøg på at bryde ind i hans hønsehus i delstaten Virginia.

Tom – Virginia, USA.

los forsøger at bryde ind i eglu cube hønsehuset

I Californien havde Tracy og hendes søde høner også en uvelkommen gæst i form af en stor los. Men takket være Eglu Cube har Tracy fred i sindet ved at vide, at hendes høner er i god behold.

”Vi er Lloyds-familien, og vi bor i San Diego, Californien. Vi har fire høner – Elsa, Nugget, Ickey og Shuffle. De er den sødeste og mest nuttede, lille flok. De kan lide at være sammen og kradse efter insekter, orme og andre godbidder.

Rovdyret i videoen er en los, men vi har også prærieulve, ugler, høge og meget mere. Vores hus ligger ved en kløft, og vi har hyppige besøg af forskellige rovdyr. Vi har så mange besøg, at jeg ikke tillader mine pudler at gå udenfor i baghaven, medmindre de er ved siden af ​​os, og vi holder aktivt øje med dem, men jeg er overbevist om, at hønsene er trygge i deres hus.

Vi købte en Eglu Cube, fordi vi elsker vores høner, og vi ønskede at holde dem sikre. Selvom vi stadig har et bevægelsessensorkamera til at overvåge, har hønerne været glade og trygge!”

Tracy – Californien, USA.

Denne Eglu Cube overlevede et væltet træ!

Væltet fyrretræ ovenpå ​Eglu Cube hønsehuset

Takket være det tykke dobbeltvæggede hus og stålrammen er Eglu Cube hønsehuset upåvirket af de hårdeste storme og deres odelæggende natur. Anna fra Tyskland oplevede det selv, da et fyrretræ væltede på hendes Eglu Cube.

”Vi havde et par stormfulde dage, mand! Overalt i kvarteret væltede træer i alle retninger, og et af dem stod lige ved ​​vores bolig, præcis hvor vores Eglu Cube hønsehus er placeret!

Det gigantiske fyrretræ faldt hen over vores Eglu, men da vi gik ud for at tjekke hønsene, troede vi ikke vores egne øjne. Træet lå ovenpå vores ​​Eglu, men den var slet ikke blevet beskadiget. Så snart autodøren åbnede, gik hønerne ud og begyndte at kradse rundt, som om intet var hændt, og vi kunne samle friske æg samme eftermiddag.

Efter en del arbejde med motorsaven var vi i stand til at undersøge vores Eglu og fandt ud af, at kun et tagpanel var beskadiget, men vi kunne endda bøje det lidt tilbage. Utrolig!”

Anna – Tyskland

træ væltet oven på eglu cube hønsehus

Måneder efter at have udskiftet sit rådne træhus, var Ashleigh lettet over at finde sine høns uskadte, efter at voldsomme storme havde væltet et stort træ, der knuste hendes hegn, men ikke formåede at ødelægge det pålidelige Eglu Cube hønsehus.

“Vi har haft storme natten over og gik ud for at lukke hønsene ud i morges og så, at et stort træ var væltet ned over busken bag huset og var landet på vores hegn og hønsehus. Hegnet kunne ikke modstå stødet, men det kunne vores Eglu Cube. Vi udskiftede vores gamle træhus hos Omlet for et par måneder siden, da træhuset rådnede i vores fugtige bjergluft, og det er vi så glade for, at vi gjorde. Ikke alene er det så nemt at gøre rent, jeg tror heller ikke, vores høns ville have overlevet, hvis træet havde ramt det gamle træhus. Hønsehuset trænger til nogle reparationer, da løbegården og selve hønsehuset er lidt bøjet, men jeg kan stadig ikke tro, hvor stærkt det er.”

Ashleigh – New South Wales, Australien.

Tornado – jep, denne Eglu Cube overlevede en!

knust eglu cube hønsehus og luftfoto af ødelagt gård

På trods af at den havde brug for en god rengøring og lidt omformning, overlevede Loris Eglu Cube et angreb fra en alvorlig tornado i Texas, og hendes høns var uskadte – dog lidt rystet over oplevelsen.

“Vi blev hårdt ramt af en F3 (næsten F4) tornado i april. En stor del af vores gård blev ødelagt (høstalden var helt væk, barndominium, hestestalde og træværksted krævede demo til plade, huset er i øjeblikket ikke til at leve i). Vi mistede to køer og mange træer. Men vi overlevede i vores tornado-sikkerhedsrum med vores hunde, og vores 2 Omlet Eglu’er og alle vores høner overlevede. Den ene Eglu var væltet på hovedet, og den anden var fanget af faldne grene og affald. Hønerne var fanget i vores høgnet, der kollapsede sammen med træets grene; faktisk var det heldigt, for jeg tror, de ellers ville være blevet blæst væk. Åh, sikke historier de kunne have fortalt os! Vi var i stand til at vende den ene gård om igen og opbevare dem alle i en Eglu den første nat. Ja, der kan være 12 våde høns i en Eglu Cube!

Selvom løbegården og panelerne er bøjede, og jeg var nødt til at fjerne et par stykker, er de stadig funktionelle. Bagdøren på den eneEglu fik et slag, der knækkede et lille stykke plastik, der gør håndtaget lidt løst, men den er stadig funktionel. Den automatiske dør fungerer stadig. Et af skyggedækslerne overlevede, ligesom mad- og vandskålene! Bortset fra skrammer, en del snavs og en misformet løbegård, er alt vel! De er blevet grundigt vasket, og hvis man ikke ser på den bøjede løbegård, ville man aldrig vide, at der var sket noget! Tak sådan et fantastisk produkt!”

Lori – Texas, USA.

Så hvor stærkt er Eglu Cube hønsehuset? Fra vildt vejr til vilde rovdyr kan du og dine høns slappe af med Eglu Cube hønsehuset, designet af Omlet og betroet af tusindvis af hønseholdere.

Eglu Cube – 1, Puma- 0

Væmmelige rovdyr er ingen match for Eglu Cube. Se, hvordan denne listige puma ​​i Arizona gjorde flere forsøg på at snige sig ind i en Eglu Cube. Men med dets unikke uforgængelige og antirovdyr-design, bliver selv de største katte forvirret over dette hønsehus.

Dug Rothrock – Arizona, USA.

Denne Eglu Cube reddede høns fra flammerne

Eglu Cube hønsehus efter en brandHøns overlever en brand takket være Eglu Cube hønsehuset

Katastrofen ramte Erin fra Arkansas, da hendes baghave gik op i flammer. Heldigvis var deres høns gemt sikkert væk fra ilden i deres Eglu Cube hønsehus, som var i stand til at modstå den skræmmende brand. Selvom man kan se efterladenskaber af flammerne på hønsehuset, overlevede Erins høns takket være Eglu Cubes slidstærke materialer.

Erin – Arkansas, USA. 


Har du en fantastisk historie at fortælle? Hvis din Eglu har reddet dine høns fra stormvejr eller uvelkomne besøgende, så send os en e-mail på info@omlet.dk .

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *