Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet bloggen

Hvor robuste er Eglu Cube hønsehuse?

Nogle gange får vi spørgsmål fra potentielle kunder, der spørger, hvor holdbare og robuste Eglu Cube hønsehuse er, og hvis de vil være sikre nok for høns i områder med vilde vejrforhold og et væld af rovdyr. Og så på den anden side, har vi kunder, der kontakter os fra hele kloden for at fortælle os fængslende historier om, hvordan deres Eglus har overlevet de mest fantastiske udfordringer, det være sig tornadoer eller besøg fra sorte bjørne. Hvis du er en af dem, der spørger “Hvor robuste er Eglu Cube hønsehuse?”, så læs videre for nogle ret overbevisende casestudier!


Kan en Eglu Cube overleve en tornado?

knust eglu cube hønsehus og luftfoto af ødelagt gård
“Vi fik blev ramt direkte af en F3 (næsten F4) tornado i april. En stor del af vores ranch blev ødelagt (høladen blæste væk, hestestalde og træværksted krævede reparation og huset er i øjeblikket ikke til at bo i). Vi mistede to køer og mange træer. Men vi overlevede i vores tornadosikret værelse med vores hunde og vores 2 Omlet-Cubes, og alle vores høns overlevede. Den ene Cube lå på hovedet, og den anden var overdænget af faldne træer og affald. Hønsene blev fanget af vores høgnet, der kollapsede under træernes vægt; faktisk var det heldigt, for jeg tror, de ville være blevet blæst væk ellers – åh, sikke en historie, de kunne fortælle! Vi var i stand til at vende det ene hønsehus op igen og få alle hønsene derind den første nat. Ja, 12 våde høns kan passe i en Eglu Cube!

Mens løbegården og panelerne er bøjede, og jeg var nødt til at fjerne et par paneler, er de stadig funktionelle. Bagdøren på det ene hønsehus fik et slag, der knækkede et lille stykke plastik, der gør håndtaget lidt løst, men det er stadig funktionelt. De automatiske døre fungerer stadig. Et af overtrækkene overlevede, og det gjorde foder- og vandtrugene også! Bortset fra at være ridsede, meget snavsede og med misformede løbegårde, er de helt okay! De har siden fået en grundig vask, og hvis du ser bort fra den bøjede løbegård, ville du aldrig vide, at der var sket noget! Tak fordi I har lavet sådan et fantastisk produkt!”
Lori – Texas, USA.

Vil Eglu Cube holde mine høns sikre mod rovdyr?

los forsøger at bryde ind i eglu cube hønsehuset

“Vi er Lloyds, og vi bor i San Diego, Californien. Vi har fire høns – Elsa, Nugget, Ickey og Shuffle. Det er den sødeste og mest nuttede, lille flok. De kan lide at holde sammen og kradse efter insekter, orme og andre godbidder.

Rovdyret i videoen er en los, men vi har også prærieulve, ugler, høge og meget mere. Vores hus ligger ved siden af en kløft, og vi har hyppige besøg af forskellige rovdyr. Vi har så mange besøg, at jeg ikke tillader mine pudler at gå udenfor i baghaven, medmindre de er ved siden af os, og vi holder aktivt øje med dem, men jeg er overbevist om, at hønsene er trygge i deres hønsehus.

Vi købte en Eglu Cube, fordi vi elsker vores høner, og vi ønskede at holde dem sikre. Selvom vi stadig har et bevægelsessensorkamera til at overvåge dem, har hønsene været glade og trygge!”

Tracy – Californien, USA.

Er Eglu Cube hønsehuset robust?

væltet fyrretræ på toppen af ​​eglu cube hønsehuset

“Vi havde godt nok et par stormfulde dage! Overalt i kvarteret væltede træer til venstre, højre, og et af dem væltede lige ved siden af ​​vores hjem, præcis hvor vores Eglu Cube hønsegård er!

Det gigantiske fyrretræ faldt hen over vores Cube, men da vi kom ud for at tjekke hønsene, troede vi ikke vores egne øjne. Træet hvilede lige på toppen af ​​Eglu, men hønsehuset var slet ikke blevet beskadiget. Så snart den automatiske dør åbnede, gik hønsene ud og begyndte at hakke rundt, som om intet var hændt, og vi kunne samle friske æg samme eftermiddag.

Efter noget seriøst motorsavsarbejde var vi i stand til at undersøge være Cube og fandt ud af, at kun et tagpanel var beskadiget, men vi kunne endda bøje det lidt tilbage. Utroligt!”
Anna – Tyskland

Vil store rovdyr være i stand til at komme til mine høns i et Eglu Cube hønsehus?

sort bjørn ovenpå et eglu cube hønsehus

“Vi bor i et område med sorte bjørne, prærieulve, ræve og andre rovdyr. I weekenden blev vores Eglu angrebet af en sort bjørn på 300 pund, og på trods af, at ståltaget blev smadret under bjørnens vægt, forblev Egluen intakt og ingen høns kom til skade. Vi får højst sandsynligt brug for et elektrisk hegn, men vi var imponerede over, at hønsehuset kunne modstå overfaldet. Meget imponeret! Med 2 små børn er Eglu også nem at rengøre og vedligeholde – der kræves minimal vedligeholdelse, og vores drenge er i stand til at åbne og lukke dørene. Fremragende! Det bedste hønsehus vi kunne have i vores område og med vores livsstil”
Tom – Virginia, USA.

Hvor gode er Eglu Cubes i stormvejr?træ væltet oven på eglu cube hønsehus

“”Vi har haft storme natten over og gik ud for at lukke hønsene ud i morges for at se, og så et stort træ var væltet ned bag huset og var landet på vores hegn og hønsehus. Hegnet kunne ikke modstå påvirkningen, men Eglu Cube kunne godt. Vi udskiftede vores gamle hønsehus af træ med Omlet for et par måneder siden, da træhuset rådnede i vores fugtige bjergluft, og det er vi så glade for, at vi gjorde. Ikke blot er det så nemt at rengøre, jeg tror ikke, at vores høns ville have overlevet, at træet faldt på hønsehuset. Hønsehuset har brug for nogle reparationer, da løbegården og hønsehuset selv er bleve bøjet, men jeg kan stadig ikke tro, hvor robust det er.”

Ashleigh – New South Wales, Australien.


Vi elsker virkelig at høre disse historier, og de vil hjælpe Eglu-ejere over hele verden med at slappe af i viden om, at deres kæledyr er virkelig sikre om natten. Så hvis din Eglu nogensinde har reddet dine høns fra stormvejr, uvelkomne besøgende eller andet, så send os en e-mail på info@omlet.dk!

This entry was posted in Høns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *