Omlet bloggen

Hvilken størrelse bur skal jeg anskaffe til min hund?

At købe et hundebur kan svare til at købe en ny bil. Selvom du ikke befinder dig i den hele tiden, vil du gerne sikre dig, at der er behageligt. Er der plads nok til at passe til min størrelse? Er den robust og holdbar til at modstå hverdagsbrug? Og vil jeg have en, der ser prangende og cool ud eller bare en elegant standard?

Hundebure fås i alle former og størrelser og stilarter, så hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, kan det være lidt overvældende at vælge den rigtige til din hund! Heldigvis har vi poterne på pulsen, så vi kan finde det rigtige hundebur!

Omlet hundebure

Hos Omlet ved vi alt for godt, at hunde kan lide at hygge sig! De higer efter og opsøger endda små, lukkede rum som en måde at føle sig trygge og sikre på. Vores produktteam tager højde for det væsentlige behov, når de designer alle vores hundebure, og de har fundet på mange forskellige muligheder, der passer til næsten enhver hund!

Når det handler om at vælge den rigtige størrelse bur, skal man tage højde for to ting:

  1. Hvad måler din hund fra dens næse til begyndelsen af halen?
  2. Og er buret stort nok til, at din hund komfortabelt kan stå op og vende sig rundt?

I gennemsnit klarer de fleste hunde sig godt i kasser, der er omkring 15 cm længere end deres længde og 15 cm højere end deres højde. Lad os kigge nærmere på Omlets hundebure for at se, hvad der passer bedst til din hund:

Fido Classic

Dette bur er designet til at være flytbart, og Omlets Fido Classic bur er perfekt til familien, der kan lide at rejse med deres lille til mellemstore hund. Dette let sammenfoldelige ståltrådsbur er enormt sikkert og passer både i dit hjem og i din bil. En af de største fordele ved Classic buret er de dobbelte døråbninger. Denne unikke egenskab giver dig mulighed for at placere buret mod enhver væg eller rum med mulighed for at åbne døre foran eller i siden.

Fido Classic fås med en plastbakkebund, der er nem at rengøre, når din hvalp eller senior har utilsigtet pottespild indeni. Hvis du vil give din hund lidt ekstra luksus, kan du tilføje Fido Classic hundeseng der fås i samme størrelse som buret, så det passer perfekt!

Fido Classic fås i tre størrelser:

  • 61 cm: Passer til racer op til ca. 11 kg. Eks: Lhasa Apso eller mops
  • 76 cm: Passer til racer op til ca. 20 kg. Eks: Cocker Spaniel eller Basset Hound
  • 91 cm: Passer til racer op til ca. 32 kg: Eks: Border Collie eller Dalmatiner

Sort hund i Fido Classic hundebur - ejer smiler til hund

Fido Studio hundebur

Vidste du, at du kan få et hundebur, der passer problemfrit ind i dit hjem? Mød Fido Studio hundeburet – et klassisk bur indbygget i et moderne møbel! Dette genialt designede indendørs hundebur er et perfekt supplement til dit hjem, da det fungerer som et bord! Og buret giver ikke bare din hund det trygge rum, den søger, men det har også et lille opbevaringsrum til at opbevare din hunds legetøj, tyggelegetøj og tæpper!

Har du en modeelskende hund? Med Fido Studio har du mulighed for at tilpasse opbevaringsrummet til en garderobe – med tøjkroge og et spejl! Ikke bare vil din hund elske dette nye rum, men du kan nu tilføje det moderne og praktiske møbel til ethvert rum i dit hus.

Fido Studio buret fås i to størrelser:

  • 61 cm: Passer til racer op til ca. 11 kg. Eks: Pomeranian og Yorkshire Terrier
  • 91 cm: Passer til racer op til ca. 32 kg. Eks: Whippet og Pointers

Kvinde klapper hvalp, der sidder i Omlet Fido Studio hundebur

Fido Nook hundehus

Hvis du leder efter et hjem inde i dit hjem til din hund, skal du ikke lede længere end Omlets Fido Nook hundehus! Denne enestående hundehule er det bedste fra begge verdener. Ved at kombinere det klassiske hundeburs lette flytbarhed med luksuriøse moderne møbellook, er dette hundehus det sidste hundebur, du nogensinde behøver købe!
Ligesom med Fido Studio hundeburet tilbyder Nook hundehuset et stilfuldt design, der komplementerer både moderne og traditionelle interiører. Den største fordel er, at det klassiske bur kan fjernes, hvilket afslører en perfekt ‘hyggekrog’, som din hvalp kan have helt for sig selv. Når din hvalp med succes er stueren efter at have brugt buret, kan du tage det ud og sætte en almindelig hundeseng derind i stedet.

Fido Nook hundehuset fås i to størrelser:

  • 61 cm: Passer til racer op til ca. 11 kg. Eks: Gravhund eller Chihuahua
  • 91 cm: Passer til racer op til ca. 32 kg. Eks: Labradoodle eller Goldendoodle

Brun gravhund i Fido Nook hundebur med tungen ude

Hvornår har jeg brug for et bur til min hund?

Når de introduceres til en kasse tidligt som hvalp, vil nogle hunde sætte pris på et bur et godt stykke ind i deres seniorår. De fleste dyrlæger og hundetrænere er enige om, at burtræning er afgørende i hvalpealderen, da det hjælper med pottetræning, brug af tyggelegetøj og giver et behageligt trygt rum.

Når din hvalp er blevet helt stueren og har lært forskellen mellem et tyggelegetøj og en sko, så er det måske ikke længere nødvendigt at bruge et bur. Mange hunde vil dog stadig ønske det lukkede, sikre rum som er deres helt eget. Så skynd dig ikke for meget med at skille dig af med det! Investering i en hunde-‘hyggekrog’ giver dig mulighed for at have et bur, som din hund har mulighed for at bruge fra de unge til de ældre år!

Fordelene ved bure rækker langt ud over træningsredskaber som potter og lydighed. Rent ud sagt giver hundebure vores pelsede venner den komfort og plads, som de instinktivt længes efter! Hunde kan bruge deres bur som et fredeligt tilflugtssted for at berolige sig selv, håndtere enhver angst eller bare få en uafbrudt powernap i! Det er lige så nemt at finde det rigtige bur til din hund www.omlet.dk!

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *