Omlet bloggen

Ny tjekliste for katte

Kat strækker sig på Omlet Switch-kradsetræ ved siden af en sofa

Du har søgt højt og lavt og endelig fundet din nye katteven til at være din evige bestie – tillykke! Men vent – har du alt hvad du behøver for at få din nye kat til at føle sig hjemme? Har du forberedt dit hus med alle de nødvendige nye kattefornødenheder?

Fortvivl ikke! Vi kan hjælpe dig! Før du køber for meget kattegrus, skal du se denne nye kattetjekliste for at sikre, at din katteven har alt, hvad den har brug for, før den flytter ind!

Mad

Det er en selvfølge, at masser af mad og vand er grundlæggende nødvendigheder, når man tager en ny kat med hjem. Men hvordan ved du, hvilken mad du skal købe? Katte og killinger har brug for forskellig mad, da killingernes fordøjelsessystemer stadig udvikler sig og kræver en mere specialiseret kost.

Selvom der er mange mærker og muligheder for kattefoder at vælge imellem, er det vigtigt, at du finder et produkt, der indeholder ingrediensen taurin. En aminosyre, der udgør proteiner i planter og dyr, taurin er afgørende i en kats kost for at hjælpe med hjerte-, retinale og fordøjelsesfunktioner. Du skal for eksempel ikke kun give din kat vegetarmad ! Katte er et af de mest kødædende dyr, og de har brug for protein i deres kost for at holde dem sunde. Så sørg for at læse etiketterne, før du køber deres mad!

Det er også vigtigt at huske, at katte er nysgerrige af natur og kan lide at slå til genstande med deres poter… såsom madskåle! Så sørg for at have solide katteskåle der ikke vælter og også er nemme at rengøre!

Kattebakke

Og åh, kattebakken! Hvis du nogensinde har været katteforælder, så ved du alt for godt hvor vigtig denne vare er. Vi er nødt til at minde os selv om, at kattebakker svarer til vores foretrukne badeværelse i huset! Så når det handler om at købe den rigtige kattebakke til din nye kat, betyder størrelsen noget!

Den generelle tommelfingerregel er at købe en kattebakke, der er halvanden gang længere end din kat. Din katteven er lunefuld og ønsker ikke at føle sig indeklemt, når den bruger toilettet! Og kan du virkelig bebrejde dem? Da dette er stedet, hvor din kat vil lave“puha”, er det en god idé at give den lidt privatliv med en lukket kattebakke!

Omlets Maya kattebakke er en god mulighed, da den tilbyder en række indgangspunkter muligheder, der passer til enhver kat. Det slanke lukkede design minimerer ikke kun lugt og møg, men er samtidig også et møbel, der passer til dit interiør. Og nu vi taler om lugte, så se lige det hervelduftende kattegrus der ikke bare er et sundt valg for din næse, men også for din kat og for miljøet!

Kat med Omlet kattegrussække

Pleje og hygiejne

Tro det eller ej, en af de bedste aktiviteter, der knytter dig og din kat til hinanden, er at børste katten. Ja, det er rigtigt! Mens katte typisk plejer sig selv hele dagen, elsker de faktisk følelsen af at blive plejet! Og langhårede katte, som perserkatte eller Maine Coons, har brug for daglig opmærksomhed på deres pels for at holde dem sunde! Så sørg for at have en god kam eller børste for at holde din kats pels ufiltreret!

Når det handler om badning og negletrimning, er det nogle gange bedst overladt til fagfolk som din dyrlæge eller en professionel groomer. Det er vigtigt at gøre disse vigtige hygiejnebehov til positive oplevelser, så hvis du føler, at du ikke er i stand til at håndtere en kat i vandet, så søg råd fra din dyrlæge om dine muligheder!

Kattelegetøj

Der er virkelig ingen bedre måde at danne et langvarigt bånd med din kat på end gennem leg. Katte er rovdyr af natur og har instinktive behov for at frigive energi. At lege hjælper også din kat med at lindre enhver kedsomhed, der kan føre til for meget nysgerrighed. Og hvilken bedre måde at give din kat noget god motion end gennem en sjov legesession.

Hos Omlet er det vores mission at gentænke alle aspekter af at passe og pleje af din kat. Så vi udviklede et revolutionerende produkt, der opfylder alle din kats behov med teknologi, der bringer jer begge tættere sammen. Her er Switch Sisal-kradsetræet til katte, designet af Omlet – et enestående kradsetræ, der har integreret LED-lys til at modvirke din kats kedsomhed og forbinde dig med den gennem farver. Engager alle din kats sanser med dette kradsetræ, der giver uendelige timers morskab og funktionelt input.

Sørg også for, at du har masser af kattelegetøj ved hånden, før du bringer din nye kat hjem, og brug derefter lidt tid hver dag til at engagere dig med din kat. Den mentale og fysiske stimulation, den vil modtage på kun 10 minutters leg hver dag, vil være gavnlig for hele dens liv.

Katteseng

Katte kan lide at sove… Meget! Så en af de vigtigste ting at have til din nye kat er en seng! Men ikke bare hvilken som helst seng! I naturen sover katte ofte på høje steder for at undgå rovdyr eller i hjemmelavede huler for at føle sig komfortable og afsondret. Så når du køber den rigtige seng til din kat, skal du sørge for, at du finder en, der passer til deres specifikke behov.

Omlets Maya Donut hævet katteseng er en perfekt mulighed, da den imødekommer din kats specifikke behov for støtte og komfort! Denne hyggelige, ultrabløde katteseng leverer en førsteklasses soveoplevelse til enhver kat! Med en lille højde og indlejret stødabsorbering vil din kat foretrække denne seng til den bedste kattelur i huset! Bonus! Betrækket kan maskinvaskes, så du kan holde din kat og deres soveværelser rene!

De nye farver på Maya Donut kattesenge er Påfuglegrøn og Karamelfarvet

Den nye Maya Donut hygge-kollektion vil holde dine katte varme, og dit hjem stilfuldt gennem vinteren

Kattetræ

Hvis du ønsker at holde dine møbler fri for ridser, så bliver du nødt til at investere i et godt kattetræ! Ikke alene giver de din kat mulighed for at komme af med stress eller angst ved at kradse, men kattetræer giver også en lang række andre fordele! Ligesom katte i naturen kan lide at have en god udsigt over deres omgivelser for at føle sig sikre og trygge. Et kattetræ giver dem mulighed for at komme højt op og flygte i isolation, når det er nødvendigt.

Omlets Freestyle indendørs kattetræ er dit perfekte valg hvad kattetræer angår! Dette fuldt tilpasselige kattetårn er enhver kats fantasi! Mens de fleste kattetræer kan være voluminøse og fylde meget, opfylder Freestyle kattetræet effektivt din alle din kats klatre- og hoppe-behov. Det unikke slanke design, med plantepotter, gør dette kattetræ til en vidunderlig tilføjelse til dit interiør, som både du og din kat vil elske!

Derudover har vi dette klatretårn til katte, der kan tilpasses med næsten ethvert tænkeligt tilbehør! Fra hængekøjer til bløde platforme vil din kat være aktiv og underholdt hele dagen!

Udendørs fornødenheder

Tænk på, hvor godt du har det, når du træder udenfor i det varme solskin og indånder den friske luft. Din kat har det på samme måde! Faktisk er fordelene ved frisk luft til din kat utrolige og hjælper med at give et sundere og længere liv. Men hvordan lader du din kat udforske naturen på en tryg måde? Svar: Med en udendørs katteindhegning!

I modsætning til hunde er tamkatte ikke så lette at træne til at give kommandoer. For at de sikkert kan udforske naturen, skal de være i et trygt og lukket rum som giver dem sikkerhed. Omlets kattegård er den perfekte udendørs indehegningsløsning! Dette rummelige modulære design giver din kat mulighed for at strejfe og springe frit uden at bekymre sig om at fare vild eller rende ind i naboens hund!

Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke har en stor have. Omlets katteindhegning til altaner giver din katteven friheden til at udforske verden udenfor på en tryg måde! Fastgør bare denne indhegning til din lejligheds vægge, og din kat vil udforske nye højder og seværdigheder i løbet af ingen tid!

Kat klatrer på Omlet Freestyle indendørs kattetræ med hængekøje

Det er en af livets største gaver, at blive katteejer – for både dig og din katteven! Med ordentlig planlægning og produkter kan du give din nye kat et liv fuld af glæde, og den vil uden tvivl vende tilbage til dig for at få komfort og selskab. For måske er en af de største nødvendigheder at have ved hånden med en ny kat faktisk kærlighed!

This entry was posted in Katte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *