Omlet bloggen

Sådan skaber du mere plads til dine kaniner

Kanin bruger Omlet udendørs kaningård

Kaniner er skabt til at hoppe rundt, og i deres naturlige habitat kan de endda nå op hele 72 km i timen! Mens dine tamme, kæledyr med store ører, ikke bevæger sig så hurtigt som deres venner i naturen, skal de stadig have en træningsrutine. Vi mener ikke kaninaerobic eller kanin bootcamp, men ved at udvide deres boligareal kan du hjælpe dine kaniner med at forblive fysisk og mentalt stimuleret. Er du usikker på, hvordan du kan give dine kaniner mere plads til at strække benene? Så lad os hoppe ud i det!

Løb derudaf, kanin

Dine kaniner har brug for plads til at holde styr på deres træningsrutine! Selvom et godt bur som Eglu Go kaninhus er fantastisk til at holde dine kaniner beskyttet mod rovdyr i baghaven og forskellige vejrforhold, og med en udendørs kaninløbegård giver man dem den ekstra plads, de ønsker.

Du kan udvide din Omlet udendørs løbegård hvis du til enhver tid har brug for at skabe endnu mere plads til dine aktive kaniner. Den har en stalddør i fuld højde, hvilket betyder nem adgang for dig til at interagere med og knytte bånd til dine kaniner.

Ellers kan du tilføje en løbegård op til 4m til dit Eglu Go kaninhus, der er perfekt til at børn komme tæt på deres kæledyr i haven. Og da det ser ud til, at kaniner, der knytter sig til deres ejere, lever længere og lykkeligere liv, er det endnu vigtigere at nyde kvalitetstid med dine kaniner end man troede før i tiden.

Hvad hvis du kunne give dine kaniner den jordhule, deres instinkter kræver uden at grave i baghaven? Vores produktdesignere tænkte engang det samme, og derfor skabte vores produktdesignere Zippi tunnelsystemet til kaniner! Du skal blot fastgøre tunnelen til dit bur og give dine kaniner en sikker rute til deres motions- og legeplads, når de vil!

Hop ind!

Hvis dine kaniner bor inde hele året, eller du overvejer at flytte dine kaniner indendørs om vinteren, så er en legegård ideel. Selvom det er selvsagt at man skal kaninsikre sit hjem når man har indendørs kaniner, er der ikke altid mulighed for, at give dem fri rækkevidde af huset til enhver tid. Hvad er løsningen? En indendørs kanin legegård! Det er ideelt at indhegne et område med en stor indendørs legegård til kaniner, så der er mere plads til dine kæledyr til de tidspunkter, hvor de ikke vandrer gennem huset, mens du kan være sikker på, at de er i et sikkert, begrænset område. Du kan også få adgang til din indendørs løbegård ved hjælp af Omlets legetunneller – designet af vores geniale produktdesignere til at efterligne kaninernes naturlige instinkt til at grave!

Hvid kanin bruger Omlet Zippi tunnelsystem til kaniner

Opgrader til en 2-etagers lejlighed

Hvad hvis dine kaniner kunne se verden fra vores perspektiv? Kaniner har stor gavn af at have en ekstra etage i deres indhegning, så opgradering af deres hjem og skabelse af lodret plads til dine kaniner vil give dem et nyt syn på verden. Og nu hvor du næsten vil være ansigt til ansigt med dine kaniner, giver platforme dig mulighed for at interagere med dine kæledyr på et endnu tættere niveau! Brug Omlets Zippi platforme til kaniner i dine kaniners løbegård for at give dem deres egen eventyrlige legeplads – perfekt til kæledyr, der bor i et mindre rum. Platforme er også gode til at styrke dine kaniners muskler. En sund kanin er en glad kanin, og ligesom for os er motion fantastisk til at forbedre kaniners mentale velbefindende. Da disse dyr er nervøse af natur, hjælper en regelmæssig fitnessrutine med at få dem til at slappe af, og er derudover en glimrende aktivitet til at modvirke kedsomhed.

Skab mere plads til dine kaniner, og hjælp dem med at leve et liv i hopla! Vil du have flere råd om, hvordan du beriger dine kaniners miljø? Læs vores indlæg, Sådan gør du din kanin glad på vores blog.

Kanin i grønt Zippi shelter på Omlets platforme til kaningårde

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *