Omlet bloggen

Omlets Black Friday-udsalg 2022

Få op til 40% i rabat på hunde- og kattesenge

Shop nu

Vilkår og betingelser

Black Friday-udsalget slutter midnat den 30/11/22. Tilbuddet gælder på Omlet hunde- og kattesenge, samt tilbehør til kæledyrssenge. Gælder ikke for andre produkter. Få 25% i rabat på Topology madrasser, betræk og topmadrasser til hundesenge. Få 25-40% i rabat på hunde- og kattesenge med støttekant og tilhørende betræk. Få 25-40% i rabat på Maya Donut kattesenge. Få 25% i rabat på ben til hundesenge (inklusive stål). Få 25% i rabat på ben til kattesenge (inklusive stål). Rabatbeløbet varierer mellem produkter og er allerede blevet lagt til. Kampagnekode ikke nødvendig. Afhængig af tilgængelighed. Fås kun så længe lager haves. Omlet Inc. forbeholder sig retten til at trække tilbuddet tilbage på ethvert tidspunkt. Tilbuddet kan ikke bruges på fragt, eksisterende rabatter eller i forbindelse med andre tilbud.

This entry was posted in Tilbud og kampagner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *