Omlet bloggen

Nytårsforsæt for dig og dit kæledyr

En kvinde, der jogger på en strand med sin hund

I januar er den typiske måned at sætte sig nogle opnåelige mål for det kommende år. Vi har samlet nogle ideer til at skabe nytårsforsæt for dig og dit kæledyr!

Kom i form

Ikke flere hurtige gåture rundt i kvarteret efter middagen. 2023 handler om at finde tid til dit kæledyr. Både du og dit kæledyr høster belønningen både fysisk og mentalt. På en gennemsnitlig 30 minutters gåtur kan du brænde mellem 100 og 200 kalorier.

Prøv en ny aktivitet med dit kæledyr

Fra at vandre til kajakering, at hoppe i bølgerne for at deltage i en kæledyrsmotions-session, er det lettere end nogensinde for folk at inkorporere deres kæledyr i et nyt tidsfordriv. Disse nye aktiviteter vil hjælpe dig med at brænde masser af kalorier! En 30 minutters gåtur på stranden vil brænde omkring 150 kalorier, og du kan forvente at brænde 220 kalorier på en 30 minutters vandretur.

Inkluder mere legetid i din rutine

Hunde elsker at spille spil, og katte elsker at jagte et legetøj. Lad os bare ikke sige til dem, det er motion! Nyd at bruge mere tid på at lege med dine kæledyr i år. En 20 minutters tovtrækning vil brænde 50 kalorier af.

Børst dit kæledyr hver dag

Når du børster dit kæledyr hjælper du det med at fjerne overskydende pels fra frakken, hvilket reducerer hvor mange hår, du finder på dit tøj og dine møbler. Det hjælper også med at distribuere olier fra skindet til pelsen, for at holde deres pels sunde og skinnende. At børste en gennemsnitlig hund brænder 200 kalorier.

Lær en gammel hund et nyt trick

Undersøgelser viser, at mental stimulering kan bidrage til at reducere den kognitive forværring af ældre dyr. Ved at holde din ældre kæledægge aktiv, kan det faktisk gøre den sundere.

Opdater dit kæledyrs ID-information

I løbet af et år kan meget ændre sig – folk flytter, får nye telefonnumre, og glemmer at opdatere deres kæledyrs hundetegn. Vent ikke – opdater deres nummerplader og mikrochips nu.

Få nye venner

Besøg din park, og få fat i andre ejere af kæledyr! Det er lettere, at du tror!

Oprethold en sund diæt

Lev et sundt liv med en balanceret kost og ikke for mange godter.

Mest af alt, nyd at tilbringe tid med dine vidunderlige kæledyr!

En pige, der holder sin hamster med Qute-buret i baggrunden

This entry was posted in Kæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *