Omlet bloggen

Vi præsenterer Omlets kollektion af signatur-hundesenge

Hver hundeejer har deres egen version af deres yndlings-hundetur. Gennem tætte grønne skove eller travle bygader, på tværs af brostensveje eller grusede stier, går vi hver dag i takt med vores loyale hundekammerater. Dette var inspirationen bag Omlets første limited edition kollektion af designer-hundesenge og signaturprints. Dog Walk-kollektionen afspejler de steder, vi tager hen med vores elskede hunde, som vi husker længe efter gåturen er forbi.

Træd ind i vores verden af ​​vidunderlige gåturs-univers og opdag rejsen med vores første limited edition hundesengskollektion, designet af Omlet.

Hund på Morning Meadow hundeseng fra Omlets Dog Walk-kollektion

Mød designeren

Omlets interne tekstildesigner, Victoria, er idépersonen bag vores første, limited edition kollektion med signaturprints. Som hundeejer selv hentede Victoria inspiration fra forbindelsen og kammeratskabet mellem hunde og deres ejere. Hundeture forener os i en fælles oplevelse, da vi alle går ad forskellige veje, men med fælles glæde. Det var fra denne inspiration, at signaturprintene fra Dog Walk-kollektionen først blev skitseret.

I denne eksklusive video bag kulisserne guider Victoria dig gennem designernes oprindelse og trin-for-trin-processen for, hvordan hun kom frem til hvert enkelt print. Følg med og find ud af mere om disse unikke signaturdesigns. Hvilket print passer bedst til din hund og jeres yndlingsgåtur?

Inspiration til mønstrene

Afspejler din foretrukne hundetur, hvor du bor, hvem du interagerer med, og hvad der får din hunds hale til at logre? Vi ved, at alle går forskellige veje og ser forskellige seværdigheder, men i sidste ende oplever vi alle den samme glæde ved at tilbringe kvalitetstid med vores hund. Lær mere om de gåture, der er illustreret i vores 8 signaturdesigns fra Dog Walk-kollektionen, og som forbinder jer mest.

  • Nature Trail Teal: Symboliserer billederne af en rolig tur i en dybgrøn skov, og de bløde blågrønne nuancer.
  • Pawsteps Electric: Inspireret af bevægelsen af poter og fødder i bylivets stress og jag.
  • Pawsteps Natural: Afspejler tempoet og freden hos mennesker og hunde, der går på brostensbelagte gader.
  • Contour Grey: Inspireret af hunden, der finder taknemmelighed i hver bakke og dal, på tur med sin tobenede kammerat.
  • Morning Meadow: En oplevelse af skæret af solen, der skinner på pelsen og den søde duft af de vilde blomster.
  • Midnight Meadow: Dybe, rige blomsternuancer reflekteres i dette design, der er klar til en god lur.
  • Forest Fall Grey: Tårnhøje egetræer og vindblæste vandrere er inspirationen bag dette print.
  • Shaded Spruce: Denne livlige og rige nuance er den eneste selvstændige farve i kollektionen, og fungerer som hjertet i alle vores signaturprints.

Vores Pawsteps-prints

De unikke mønstre i de to prints Pawsteps Electric og Pawsteps Natural, er inspireret af bevægelsen af to og fire ben i samgang. Nogle hundeture går hurtigt, nogle går langsomt, nogle går med store hunde og andre med små. Men alle hundeture er tid, godt tilbragt med dem, du elsker allermest. Og det var visionen bag disse signaturdesigns.

Omlets Electric-print er en sammenstilling af prints og steder, der viser hurtige gåture i storbyer og urbane jungler, hvor livlige farver omslutter landskabet. Og vores Natural-print afslører den samme bevægelse af trin, men på et mere roligt sted som i små, maleriske landsbyer, hvor tiden virker som om, den går langsommere.

Begge disse prints er tilgængelige i vores nye sengedesign, pudesengen og rede-sengen, samt Omlets bedst sælgende seng med memoryskum hundesengen med støttekant .

Omlets Meadows-prints

’Meadow’ betyder eng på engelsk, og et kig på Meadows-mønstrene får dig til at føle, at du befinder dig på en eng eller mark med vilde blomster. Disse blomstermotiver giver dig en følelse af total fordybelse i et landskab, hvor græsgange, levende hegn og blomster alle blomstrer med duftende skønhed.

Mens begge designs afspejler en vidunderlig rids-og-snus følelse, er de unikt skabt til at illustrere de stier, vi går om dagen og natten. I Morning Meadow, dukker de livlige farver af hunderoser og vinterbær op over hele printet. Og Midnight Meadow giver plads til følelsen af solnedgang i det samme overdådige landskab, hvor en hel dag med eventyr fredeligt slutter.

Vælg mellem tre stilarter af seng; pude, rede eller støttekant, til din hunds lur på sin helt egen eng.

Hund på Morning Meadow hundeseng fra Omlets Dog Walk-kollektion

Ude i naturen

Hvis en gåtur blandt træerne og skovens rige farver er det, du og din hundekammerat elsker mest, så vil de levende nuancer i Nature Trail Teal, Contour Grey, Forest Fall Grey og Shaded Spruce-mønstrene passe rigtigt godt til dig. De er designet ud fra følelsen af at være fordybet i naturens naturlige essens, og hvert print er skabt til at afspejle skønheden ved gåture blandt høje træer og bløde nuancer.

Både Nature Trail Teal og Forest Fall Grey skaber følelsen af en yndlingssti, der bugter sig gennem frodige, grønne træer, hvor vinden blidt strejfer din hud og pels. Derimod hæver Contour Grey-printet naturens vidundere med den samme træbeklædte sti, der nu snoer og drejer på bjergsiden. Og alle de rige blågrønne toner, du ser på din gang, er fanget i kollektionen eneste farveprint med kun en farve, Shaded Spruce.

Oplev din yndlingssti til en gåtur i et af disse prints, der fås i vores tre stilarter af seng; pude, rede eller støttekant.

Hund ligger på Nature Trail hundeseng fra Omlets Dog Walk-kollektion

Lad os tale om bæredygtighed

Hos Omlet er vi dedikeret til at designe innovative produkter, der både er holdbare og komfortable. At skabe produkter, der kan repareres, genbruges og plejes let, er en del af vores mission om at forbedre bæredygtigheden i kæledyrsindustrien.

Med vores nye kollektion af signaturprints har vi taget væsentlige skridt mod en mere bæredygtig hundeseng uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​komfort. Betrækkene til hundesengene i Dog Walk-kollektionen er lavet af 100% genbrugsflaske-materiale. Disse flasker er forvandlet til et garn og vævet ind i vores luksuriøse og slidstærke kanvasstof, som er behageligt for din hund at ligge på.

Vi undersøgte omhyggeligt og testede brugen af ​​genbrugspolyester til vores hundesengsfyld, men syntes at kvaliteten af ​​slutproduktet var utilfredsstillende for hunde. Fyldet flader ud og mister hurtigt sin fasthed, hvilket kompromitterer din hunds komfort og reducerer sengens levetid. Derfor besluttede vi at bruge virgin-polyester til at producere en holdbar og behagelig seng af høj kvalitet, som din hund kan bruge i mange, mange år fremover.

Vi bestræber os på at lave vedvarende bæredygtige produkter for at hjælpe dig og dit kæledyr med at efterlade et mindre kulstofpoteaftryk på verden, og vi er stolte over at tage bevidste og planetvenlige beslutninger hver dag.

Udforsk Omlets Dog Walk-kollektion

En gåtur med hunden er mere end bare en gåtur med dit kæledyr. Hundegåturen er en fejring af hunde og deres ledsagere, da de deler en glædelig oplevelse i den unikke skønhed, der omgiver dem. Vi inviterer dig til at udforske de 8 limited edition, signaturdesigns i Omlet Dog Walk-kollektionen og finde et mønster, der bedst fejrer din yndlingsgåtur med din hund. De veje, vi går, kan være forskellige, men vores hundes vej hjem til deres seng er den, de ser mest frem til.

This entry was posted in Hunde


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *